Moi Sahne'de Bu Hafta - Son Dakika
Güncel

Moi Sahne'de Bu Hafta

İstanbul'un en renkli sahnesi MOİ Sahne bu hafta yetişkinler ve çocuklar için tiyatroyla dolu olacak.

31.10.2017 08:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mall of İstanbul'da yer alan MOİ Sahne her hafta birbirinden keyifli tiyatro oyunlarına, konserlere ve sahne gösterilerine ev sahipliği yapıyor. Bu haftanın etkinlik takvimi ise şöyle:

4 Kasım Cumartesi günü, saat 20.30'da 'Kadın Aklı, Erkek Aklı' tiyatro oyunu
Usta oyuncuların ve ünlü isimlerin yer aldığı yetişkin komedi oyunu 'Kadın Aklı, Erkek Aklı' MOİ Sahne'de sanatseverlerle buluşuyor. Kadınlar ve erkekler aynı dili mi konuşuyor? "Eğlenirken, düşünmenize gerek yok, zaten bu hepimizin hikayesi; Aynı gezegende yaşamamıza rağmen neden bu kadar farklıyız? Bütün suç kromozomlarda mı? Kadın ve erkek konuşurken neden frekanslar farklı titreşiyor, iletişim sistemi çöküp aradığımız kişiye şu anda ulaşılamıyor cevabı alıyoruz? Kadın konuşuyor, erkek anlamıyor. Erkek konuşuyor, kadın anlamıyor. Yoksa biz aynı dili mi konuşmuyoruz?" Oyuncular: Saba Tümer, Yosi Mizrahi, Aysun Metiner, Fatih Gülnar, Pelin Turancı, Savaş Özdural. Kadın Aklı, Erkek Aklı, 4 Kasım 2017 Cumartesi günü saat 20.30'da MOİ Sahne'de izlenebilir.

ÇOCUK OYUNU 'İBİ BALDİYAR'DA YENİ SERÜVEN'

2015 yılından bu yana TRT Çocuk kanalında yayınlanan ve tüm bölümleri en yüksek reyting puanı alan çizgi dizilerden biri olan "İBİ" tiyatro gösterisiyle MOİ Sahne'de çocuklarla buluşuyor. Kahramanlarımız İbi ile Tosi ; her yeni günün, yeni masallarla doğduğu Baldiyar masal evreninde keşif yolculuğuna çıkarlar. Bugüne kadar adını hiç duymadığımız canlıların yaşadığı Baldiyar'da, şakacı ağaçlar arasından geçerek, saklı kıta haritasının devamını bulmak istemektedirler. İbi ve Tosi karşılarına çıkan sorunları çözerken matematik bilgilerini ve problem çözme yeteneklerini kullanır, farklı bakış açıları geliştirerek eğlenceli ve pratik çözümler üretirler. Heyecan ve eğlence dolu serüvenlerinde onları takip eden iki arkadaşları daha vardır. Hoppa ve Pumba, tıpkı İbi ve Tosi gibi Baldiyar'ı keşif yolculuğuna çıkmışlardır. Bu iki kafadar, her seferinde oyunbazlıkları nedeniyle düştükleri zor durumdan kurtulmayı başarırlar. İbi Baldiyar'da Yeni Serüven, 4 Kasım 2017 Cumartesi günü saat 13.00'da MOİ Sahne'de izlenebilir.

5 KASIM PAZAR GÜNÜ, SAAT 13.00'DA ÇOCUK OYUNU 'TALKİNG TOM VE ARKADAŞLARI'

Tüm dünyada sevilerek izlenen Konuşan Tom karakteri eğlenceli sahne gösterisiyle MOİ Sahne'de çocuklarla buluşuyor. Oyundaki karakterleri ünlü isimler seslendiriyor.

"Dünyanın en popüler kedisi Konuşan Tom, akıllı telefon uygulaması ve çizgi filminin ardından şimdi de tiyatro oyunuyla Dünya'da ve Türkiye'de ilk kez sahnede ününe ün katmaya devam ediyor.'Konuşan Tom ve Arkadaşları' tayfasının elebaşı Konuşan Tom, arkadaşları ise; Mucit Konuşan Ben, Tatlı Konuşan Angela, Haylaz Konuşan Hank ve ekibin afacanı Konuşan Ginger ile birlikte eğlence tayfası ilk tiyatro oyunuyla sizlerle buluşuyor. Seslendirenler: Tom- Hakan Yılmaz, Angela- Hande Subaşı, Ben- Cengiz Şahin, Hank- Ömür Özdemir, Ginger- Eylül Öztürk. Talking Tom ve Arkadaşları, 5 Kasım 2017 Pazar günü, saat 13.00'da MOİ Sahne'de izlenebilir.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Moi Sahne'de Bu Hafta - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement