Molotoflu Saldırıda Hayatını Kaybeden Serap Eser Mezarı Başında Anıldı - Son Dakika
Güncel

Molotoflu Saldırıda Hayatını Kaybeden Serap Eser Mezarı Başında Anıldı

Molotoflu Saldırıda Hayatını Kaybeden Serap Eser Mezarı Başında Anıldı

Küçükçekmece’de 2009 yılında İETT otobüsüne yapılan molotoflu saldırıda hayatını kaybeden Serap Eser ölüm yıldönümünde mezarı başında anıldı.

07.12.2015 14:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Küçükçekmece'de 2009 yılında İETT otobüsüne yapılan molotoflu saldırıda hayatını kaybeden Serap Eser ölüm yıldönümünde mezarı başında anıldı.

2009 yılında dershaneden evine dönerken Küçükçekmece'de İETT otobüsüne yapılan molotoflu saldırıda yanarak hayatını kaybeden lise öğrencisi Serap Eser için ölüm yıldönümünde mezarı başında anma töreni düzenlendi.

Kendilerine Genç Türk ismini veren bir grup tarafından düzenlenen anma etkinliğinde Eser'in mezarına karanfiller bırakıldı.

Grup adına açıklama yapan Genç Türk Genel Başkanı Ali Özsoy her sene bu acıyı tekrar yaşadıklarını belirterek, "Bir 7 aralık sabahı 2009 yılından sonra Genç Türk olarak Serap kardeşimizi mezarı başında anıyoruz. Her sene bu acıyı tekrar daha büyük bir şekilde yaşıyoruz. Her sene buraya geldiğimizde ne yazık ki bir tek bizler oluyoruz ailesi oluyor, babası oluyor. Tekrar sözümüzü veriyoruz ona olan vefa borcumuzu ödemeye çalışıyoruz. Yaşarken koruyamadığımız kardeşimize vefa borcumuzu ödemeye çalışıyoruz. Daha nice masum insan dünyanın en hain ve en eli kanlı terör örgütü PKK tarafından katledilmiş, askerlerimiz, polislerimiz, hemşirelerimiz, öğrencilerimiz doktorlarımız var. Serap kardeşimizin şahsında bu milletin 40 yıldır yaşadığı bu büyük acıyı hatırlıyoruz. Bütün vatan düşmanlarının bütün insanlık Türk milleti düşmanlarının serap kardeşimizin katillerinin tekrar yargılanmasını sağlamak ve hak ettikleri cezayı ulaştırmak bizlerin görevi" diye konuştu.

Grup açıklamanın ardından dağıldı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Molotoflu Saldırıda Hayatını Kaybeden Serap Eser Mezarı Başında Anıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement