Molped Yeni Reklam Filmiyle de İddialı - Son Dakika
Güncel

Molped Yeni Reklam Filmiyle de İddialı

Molped Yeni Reklam Filmiyle de İddialı

Molped'in "Molped ile hep daha iyiye" mottosuyla yürüttüğü yenilenme süreci, Molped Günlük Pedler'in yeni reklam filmiyle devam ediyor.

25.04.2013 11:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

"HERKES SÖYLÜYOR, MOLPED ONAYLATIYOR"

"Herkes söylüyor, Molped onaylatıyor" sloganıyla Molped Günlük Pedler'in "cilde dost" özelliğini anlatan reklam filminde ürünün dermatolojik olarak test edilip onaylandığına dikkat çekiyor.

Molped, yenilenen logosu, modern tasarımlı ambalajları ve geliştirilen ürün özelliklerinin yanı sıra farklı konseptte kurgulanan reklam kampanyasıyla dikkatleri üzerine çekiyor. "Yeni Molped ile Hep Daha İyiye" sloganıyla tüketicisi ile buluşan Molped'in Günlük Ped reklam kampanyası da markanın yenilenme sürecine uyum sağlayan iddialı söylemler içeriyor.

Terfilm tarafından çalışılan reklam filminde, Molped'in kendine güvenen, enerjik, özgür imajı Burcu Biricik, Canan Maktal, Sultan Ulutaş ve Nihan Tarhan'ın oyunculuğuyla yansıtıldı. Molped Günlük Pedler'in Almanya'nın dermatolojik test konusunda en prestijli enstitülerinden biri olan Dermatest Medical Research Company'nin standardizasyonuna uygun olduğuna dikkat çekilen reklam filmi, 18 günlük hazırlık süreci sonucunda tamamlandı.

Eğlenceli ve oldukça enerjik 45 kişilik bir ekiple çekimleri gerçekleştirilen reklam filminin, yaratıcı yönetmenliğini Serkan Balak, sanat yönetmenliğini Cihangir Gümüş, görüntü yönetmenliğini ise Veli Kuzlu yaptı.

Kağan Erturan'ın yönetmenliğini üstlendiği reklam filminin seslendirmesini Molped'in ünlü reklam yüzlerinden Merve Oflaz gerçekleştirdi.

Molped'in "Herkes Söylüyor, Molped Onaylatıyor" konulu reklam filmi 15 Nisan 2013 tarihinden itibaren yayınlanmaya başladı.

Reklam Filmi Künyesi:

Reklamveren : Hayat Kimya-Molped Günlük Ped

Reklamveren Temsilcisi: Melek Soklangıç Dinçer, Gülser Golbazi Karlı

Reklam Ajansı: Vietnam

Yaratıcı Yönetmen: Serkan Balak

Sanat Yönetmeni: Cihangir Gümüş

Müşteri İlişkileri: Melike Karamehmetoğlu

Ajans Prodüktörü: Begüm Baran

Yönetmen: Kağan Erturan

Görüntü Yönetmeni: Veli Kuzlu

Yapım Şirketi: Terfilm

Yapımcı: Erhan Orhanoğlu

Dublaj Sanatçısı: Merve Oflaz

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Molped Yeni Reklam Filmiyle de İddialı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement