Monster Laptop Modellerinin Kusursuz Performansı Her Zaman Yanınızda - Son Dakika
Advertorial

Monster Laptop Modellerinin Kusursuz Performansı Her Zaman Yanınızda

Türkiye'de performans bilgisayarı alanında faaliyet gösteren Fokus Bilgisayar bünyesinde yer alan Monster; Semruk, Tulpar, Abra ve Huma serisi laptop modellerinin yanı sıra oyuncu ekipmanları ve aksesuarlarıyla çok sayıda kullanıcıya ulaşıyor. Hem profesyonel iş yaşantısına hem de oyunculara yönelik ürünleriyle öne çıkan Monster'ın mobil çözümleri ile meslek yaşantınızdaki yaratıcılığınızı yukarıya taşıyabilir, projelerinizi zenginleştirebilirsiniz.

12.07.2017 09:17  Güncelleme: 09:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
İlandır


Monster Laptop'larla En Yeni Oyunları, Akıcı Görüntüler Eşliğinde Oynamaya Ne Dersiniz?

İş yaşantınızdan arta kalan zamanları, dijital dünyanın kendine özgü atmosferiyle geçirmek ve yeni nesil oyunların göz alıcı grafikleriyle geçirmeyi arzu ediyorsanız, Monster'ın geliştirdiği birbirinden güçlü laptop modellerini tercih edebilirsiniz.

Monster Abra serisinde yer alan ürünler, Intel'in en yeni ve en hızlı mobil işlemcileri olan Intel Core i7-7700HQ ve i5-7300HQ'dan gücünü alıyor. Özellikle işlemci gücünden istifade eden oyun ve uygulamaların üstesinden kolaylıkla gelen seri; NVIDIA GeForce GTX 10 serisi ekran kartı (grafik işlemci), yüksek kapasiteli DDR4 RAM, SSD ve mekanik disk gibi imkânlarla muhteşem bir oyun deneyimi yaşatıyor.

Full HD çözünürlüğündeki IPS panelli ekranıyla canlı ve gerçekçi görüntüler oluşturan Monster gaming laptop serisi, güncel oyunları yüksek grafik detay seviyesinde oynayabilmenize olanak veriyor. Video ve fotoğraf düzenleme gibi işlemlerin de kısa sürede gerçekleştirebilmenize de yardımcı olan modeller, çok amaçlı kullanım için uygunluk sunuyor.

Taşınabilirliğe katkı sağlayan boyutları, ağırlığı ve kullanışlı yapılarıyla dilediğiniz yere taşıyabileceğiniz Monster'ın, oyun tutkunları için tasarlanan gaming laptop modelleriniadresinden inceleyebilir, etkili soğutma çözümleri ve dayanıklı kasaları sayesinde uzun yıllar boyunca sorunsuz olarak kullanabilirsiniz.

Sıkıntılı Tasarım Süreçlerine ve Uzun Render'lara Monster ile Veda Edin

Profesyonel iş yaşantısında bilgisayarların önemi gün geçtikçe artıyor ve yüksek işlem gücüne sahip laptop modelleri; 3D animasyon, mimarlık, mühendislik gibi alanlarda çalışanların en önemli destekçisi oluyor. Yüksek performanslı bilgisayar sektöründe 2000 yılından bu yana var olan ve oyun tutkunları için geliştirdiği gaming laptop modelleri ile öne çıkan Monster, Business serisi taşınabilir bilgisayarlarıyla da dikkat çekiyor.

İş yerinizdeki güçlü donanıma sahip bilgisayarın sunduğu teknik imkânları taşınabilir bir iş bilgisayarı ile yaşamak istiyorsanız, Monster'ın Business serisi laptopları sizin de çalışmalarınızda hız kazanmanıza imkan tanıyor.

Lumion Pro, 3ds Max, AutoCAD başta olmak üzere yüksek işlem gücü gerektiren bilgisayarlarla değerlendirilmesi gereken uygulamaları eksiksiz çalıştırabilmenizi sağlayan Monster laptop modelleri, iş yerinizde yaşadığınız konforu evde ya da yolculuklarda da sürdürebilmenizi mümkün hale getiriyor. Zamandan tasarruf etmek için çalışmalarınızı yolculuklarınızda ve tatillerinizde de belirli aralıklarla sürdürmeyi hedefliyorsanız, hem prize bağlı olarak hem de bataryası aracılığıyla kullanabileceğiniz ürünler, başvurduğunuz uygulamalarla etkin şekilde çalışabilmenize yardımcı oluyor.

Gaming laptop modellerinde olduğu gibi Intel'in üst düzey işlemcilerini, NVIDIA'nın hızlı grafik işlemcilerini, yüksek miktarda belleği ve verilerinizi esnek şekilde depolayabilmenize olanak veren yüksek kapasiteli sabit disklerle gelen Business serisi laptoplar, eğlence dolu anlar yaşamanıza da zemin hazırlayabilir. Kaliteli ekranı ve arka aydınlatmalı klavyesiyle, günün ilerleyen saatlerinde çalışmalarınıza ara verdiğinizde oyun da oynayabileceğiniz güce sahipmodelleri, günlük yaşantınızdaki en önemli asistanınız olabilir.

Üst Düzey Teknik Servis İmkânları Sayesinde Kendinizi Güvende Hissedin

Dilediğiniz modeli inceleyerek ve test ederek alabileceğiniz Kadıköy mağazasında hizmet vermeyi sürdüren Monster , konusunda uzman personeliyle, çalışma yaşantınıza hız ve zenginlik kazandıracak modelleri edinmenize yardım ediyor. Yerli firma olmasıyla Türkiye'deki bilişim sektörüne büyük katkılar sunan Monster, satış sürecinde gösterdiği özeni, satış sonrasında da sürdürerek gönülleri fethediyor. Yaşayabileceğiniz teknik sorunları ve arızaları uzman ekibiyle kısa sürede çözüme kavuşturarak çalışmalarınızın sekteye uğramasının önüne geçen Monster, müşteri memnuniyetinin ön planda tutuyor.

Beraberinde getirdiği teknik olanaklar sayesinde iş yaşantınızdaki üretkenliğinizi zirveye taşıyabilmenizde önemli rol oynayan Monster, ailenizle ve sevdiklerinizle keyifli zaman geçirmeniz için de ideal seçim olabilir.


Son Dakika Advertorial Monster Laptop Modellerinin Kusursuz Performansı Her Zaman Yanınızda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement