Mont ve Kabanlarla Kışa Sıcak Bir Dokunuş - Son Dakika
Güncel

Mont ve Kabanlarla Kışa Sıcak Bir Dokunuş

Mont ve Kabanlarla Kışa Sıcak Bir Dokunuş

Kışın sert rüzgarlarının estiği bu günlerde soğukların ve yağmurların kurtarıcısı montlar ve kabanlar, benzersiz tasarımlarıyla bu sezon da erkeklere şıklık vadediyor.

31.01.2018 17:27  Güncelleme: 17:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

'Centilmen sözünün değeri' mottosuyla erkek giyiminde fark yaratan Giovane Gentile, özel tasarım ve dikimleriyle kendi modasını yaratan erkeklerin markası olmaya devam ediyor. Geçmişten geleceğe erkeklerin olmazsa olmazı kış klasiklerini güncel materyaller ile yeniden yorumlayan marka, cesur bir ruha sahip, zamansız ve her stile uygun montları ile şıklığınızı tamamlamanıza eşlik ediyor.

KIŞIN ROMANTİZMİ İÇİN…

Tasarımındaki ince detaylarıyla kapılarını aralayan montlar ve kabanlar, kaliteli kumaşları ile görünümünüze sofistike bir hava katıyor. Yüzde 50 kaşmir ve yüzde 50 yün karışımlı kumaşlardan tasarlanan montlar ve kabanlar, fit duruşu ile stil sahiplerinin gözdesi oluyor. Mikro slikon elyaf dolgulu kruvaze montlarıyla yağmurun romantizmini doyasıya yaşamaya da eşlik eden markanın, kaz tüyü dolgulu kaptione montlarıyla içinizi ısıtıyor.

Kuzey esintilerini anımsatan mavi, kahverengi tonlardan siyaha kadar değişen renk yelpazesinde parlak, karakteristik özelliği ile güçlü duruş sergileyen mont ve kabanlar, erkeklerin vazgeçilmezi oluyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Mont ve Kabanlarla Kışa Sıcak Bir Dokunuş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement