Montanıa Otel'e Ödül - Son Dakika
Ekonomi

Montanıa Otel'e Ödül

Montanıa Otel\'e Ödül

Bursa’nın Mudanya ilçesinde faaliyet gösteren Montania Special Class Otel, “Orta Doğu’nun En İyi Klasik Butik Oteli” seçildi.

18.11.2014 10:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'nın Mudanya ilçesinde faaliyet gösteren Montania Special Class Otel, " Orta Doğu'nun En İyi Klasik Butik Oteli" seçildi.

World Boutique Hotel Awards'ın Londra'da bulunan The Montcalm, Marble Arch Otel'de düzenlediği törende, dünyanın en iyi butik otelleri ödül aldı. Törenin açılış konuşmasını İngiltere Kraliyet ailesinin Buckingham Sarayı'ndaki yardımcısı Edward Griffiths yaptı.

Türkiye Otelciler Birliği tarafından 1997 yılında "Özel Belgeli Oteller" kategorisinde "Altın Anahtar Ödülü" ve Skal International Istanbul tarafından 2002 yılında "Skalite" ödülü alan Montania Special Class Otel, birçok platformda sahip olduğu pek çok önemli ödül ve belgeye bir yenisini daha ekledi. Montania, bu yıl "Orta Doğu'nun En İyi Klasik Butik Oteli" seçildi.

Ödülü teslim alan Sümbül Turizm AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Akın Esgin, "Böyle bir ödülü Bursa'nın bir temsilcisi olarak Mudanya gibi küçük bir kasabaya getiriyor olmaktan çok mutluyum" dedi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Montanıa Otel'e Ödül - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement