Moon Life Yılın Enlerinde "En İyi Belediye Başkanı" Şükrü Karabacak Oldu - Son Dakika
Yerel

Moon Life Yılın Enlerinde "En İyi Belediye Başkanı" Şükrü Karabacak Oldu

Yılın en iyilerinin belirlendiği Moon Life Dergisi Ödül Töreni’nde ‘’en iyi belediye başkanı’’ ödülü Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’ın oldu.

01.12.2015 15:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yılın en iyilerinin belirlendiği Moon Life Dergisi Ödül Töreni'nde "en iyi belediye başkanı" ödülü Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak'ın oldu.

Bu yıl ikincisi düzenlenen ve yılın en iyilerinin belirlendiği Moon Life Dergisi Ödül Töreni'nde sanattan siyasete, müzikten iş dünyasına kadar pek çok kategoride ödül sahibini buldu. İstanbul Eski Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Süheyl ve Behzat Uygur kardeşler ile anneleri Necla Uygur, Gülben Ergen, Hande Yener, Berksan gibi pek çok ünlü ismin katılımı ile Maslak Steigenberger Hotel'de gerçekleşen törenin sunuculuğunu Özlem Yıldız üstlendi. Yaptığı hizmetler sonucunda yılın en iyi belediye başkanı ödülünü alan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak duygularını, "Böyle bir ödüle layık görülmek son derece mutluluk verici. Çünkü yapmış olduğunuz çalışmaların kamuoyunun desteğini almış bir dergi tarafından ödüllendirilmesi çok güzel bir duygu" sözleriyle ifade etti.

"GÖNLÜNÜ VERMEDİKÇE GÖNLÜNÜ BULAMAZSIN"

Yerel bir belediyenin başkanı olarak toplumu ve insanları doğumlarından ölümlerine kadar mutlu etmek üzere yapmış oldukları hizmetlerin varlığından söz eden Karabacak, "Bu göreve başlarken Hz. Mevlana'nın 'Gönlünü vermedikçe gönül bulamazsın' sözü ile yola çıktık. Hizmet gönül işidir sözünü sloganımız yaptık. Hem gönlümüzü verdik hem gönül bulduk hem de hizmet ürettik. Bu hususta bize bu görevleri layık gören büyüklerimize de teşekkür ediyorum. Özellikle Sayın Cumhurbaşkanımız, Başbakanlığı döneminde ve sonrasında da bizlere inandılar ve güvendiler ki bu görevleri layık gördüler. Sonrasında Sayın Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu'nun görevi devralmasıyla birlikte bu kadrolar içerisinde hizmet vermeye devam ediyoruz. Milletimizin gönlünü almak yetmiyor oyunu da almak gerekiyor. Bununla birlikte de iyi hizmet üretmek gerekiyor.

Biz de şehrin yapılaşması anlamında ciddi değişiklikler meydana getirdik. Kültür merkezlerimizde, marinamızda, sahil düzenlemelerimizde, bilgi evlerimizle birden fazla alanda hizmetler ürettik. İnsanlar da bu hizmetleri görünce karşılığını hem sandıkta oy olarak veriyor hem de sizi bağrınıza basıyor ve üçüncü dönemde de belediye başkanı olarak görmek istiyor" dedi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Moon Life Yılın Enlerinde 'En İyi Belediye Başkanı' Şükrü Karabacak Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement