Mor ve Ötesi'nden depremzedelere anlamlı destek - Son Dakika
Güncel

Mor ve Ötesi'nden depremzedelere anlamlı destek

Mor ve Ötesi\'nden depremzedelere anlamlı destek

Mor ve Ötesi grubu Bostancı Gösteri Merkezinde gerçekleştirdiği konser öncesi sosyal medya hesabı üzerinden depremzedeler için destek çağrısında bulundu.

26.01.2020 10:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mor ve Ötesi grubu Bostancı Gösteri Merkezinde gerçekleştirdiği konser öncesi sosyal medya hesabı üzerinden depremzedeler için destek çağrısında bulundu. Konsere elleri boş gelmeyen sevenleri Elazığ'daki deprem mağdurlarına kışlık giysi, battaniye ve çocuk bezi başta olmak üzere birçok malzeme getirdi.

Mor ve Ötesi grubu dün akşam Bostancı Gösteri Merkezinde gerçekleştirdiği konser öncesi hayranlarından destek istedi. Sosyal medya hesapları üzerinden çağrıda bulunan grup, Elazığ'daki depremzedeler için kışlık giysi, battaniye ve çocuk bezi başta olmak üzere yardım malzemeleri getirdi. Konsere elleri boş gelmeyen Mor ve Ötesi hayranları dayanışma masasını yardım malzemeleri ile doldurdu. Konserde grup solisti Harun Tekin, tüm depremzedelere geçmiş olsun dileyerek, "Hep beraber başardığımız bir şeyi sizinle paylaşmak istiyoruz. Siz o kadar yüce gönüllü insanlarsınız ki birkaç saat önce sosyal medyadan bir çağrıda bulunduk. Şimdi size bir fotoğraf göstermek istiyoruz. Elazığ'a göndereceklerimizin bir kısmı burada hepinize çok teşekkür ediyorum" dedi.

'BİZ DE BU DAYANIŞMAYA ELİMİZDEN GELEN TÜM KATKIYI VERECEĞİZ'

Sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda Mor ve Ötesi grubu, "Elazığ'da yaşanan ve hepimizi derinden etkileyen depremin ardından bu akşamki Bostancı Gösteri Merkezi konserimizi iptal etmek ya da ertelemek yerine dayanışmayı büyütmek istedik. Kışlık giysi, battaniye ve çocuk bezi başta olmak üzere yanınızda getireceğiniz yardım malzemeleri, konser girişinde göreceğiniz dayanışma masasında toplanacak ve konser bitiminden sonra yetkililerle iletişime geçilerek en kısa sürede bölgedeki ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacaktır. Biz de bu dayanışmaya elimizden gelen tüm katkıyı vereceğiz. Bunun dışında önümüzdeki günlerde Mor ve Ötesi iletişim kanallarını, deprem ve depreme hazırlık konularında paylaşılması gerektiğini düşündüğümüz bilgilerin, acil iletişim gerekliliklerinin ve bilimsel düşüncenin hak ettiği önemi kazanmasına yardımcı olacağını düşündüğümüz çabaların hizmetine sunacağız. Kayıplarımız maalesef geri gelmeyecek ama yaraları birlikte saracağımızdan şüphemiz yok. Anlayışınız ve desteğiniz için teşekkürlerimizle" ifadelerini kullandı.

(İslim Esra Çobanoğlu/İHA)

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Mor ve Ötesi'nden depremzedelere anlamlı destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Bolu'da vatandaşlara 2 bin 500 fidan dağıtıldı
    15:13 Bolu'da vatandaşlara 2 bin 500 fidan dağıtıldı

    Bolu Orman Bölge Müdürlüğü, Orman Haftası kapsamında Kent Meydanı'nda fidan dağıtımı gerçekleştirdi. Vali Yardımcısı Abdullah Şen, Bolu Orman Bölge Müdürü Mahmut Şentürk ve orman personeli, vatandaşlara 2 bin 500 fidan dağıttı. İl merkezi ve ilçelerde, Orman Haftası dolayısıyla toplam 20 bin fidan dağıtıldığı öğrenildi.

  • Adana'da Camilerde Siber Dolandırıcılık Uyarısı
    15:12 Adana'da Camilerde Siber Dolandırıcılık Uyarısı

    Adana Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Adana İl Müftülüğü ile işbirliği yaparak camilerde 'siber dolandırıcılık' konusunda vatandaşları bilgilendirdi. Adana İl Müftüsü Mehmet Taşçı, merkezi sistemle kentteki camilere gelen yaklaşık 383 bin kişiye vaaz vererek, internet ve sosyal medya üzerinden yapılan dolandırıcılık olaylarına karşı uyarıda bulundu. Ayrıca Taşçı, sahte ilanlar ve telefon dolandırıcılığı konusunda da dikkatli olunması gerektiğini vurguladı.

  • Adana'da eğitimlerini tamamlayan 71 acemi er törenle yemin etti
    15:11 Adana'da eğitimlerini tamamlayan 71 acemi er törenle yemin etti

    İl Jandarma Komutanlığı'nda temel askerlik eğitimini tamamlayan acemi erler için tören düzenlendi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan törende, konuşmaların ardından eğitimini tamamlayan 71 er yemin etti. Törene, askeri ve mülki erkan ile erlerin aileleri katıldı.


Advertisement