Morais Antalyaspor'da Kalmak İstiyor - Son Dakika
Spor

Morais Antalyaspor'da Kalmak İstiyor

Morais Antalyaspor\'da Kalmak İstiyor

Spor Toto Süper Lig’in 34. haftasında deplasmanda Gaziantepspor ile karşılaşacak Antalyaspor, mücadelenin hazırlıklarını sürdürüyor.

17.05.2016 11:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında deplasmanda Gaziantepspor ile karşılaşacak Antalyaspor, mücadelenin hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik Direktör Jose Morais, "Ben gelecek sezonda takımda olmak istiyorum ama buna yönetim karar verecek" dedi.

Süper Lig'de 33 hafta sonunda 12 galibiyet, 9 beraberlik ve 12 yenilgi alarak 45 puanla 9. sırada yer alan Antalyaspor ligin son haftasında kümede kalma mücadelesi veren Gaziantepspor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını Hasan Subaşı Tesisleri'nde sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Teknik Direktör Jose Morais gözetiminde yapılan çalışma küçük sahada başladı. Kırmızı-beyazlı oyuncular çalışmaya ısınma hareketleriyle başlarken, daha sonra büyük sahada top kapma çalışmasının ardından çift kale maçla antrenmanı tamamladı. Antalyaspor'da antrenmana sakatlıkları bulunan Ramon Motta, Oktay Delibalta ve izinli olan Samuel Eto'o katılmadı. Brezilyalı defans oyuncusu Ramon Motta antrenman esnasında sahaya gelerek arkadaşlarıyla vedalaştı.

"HEDEFİMİZ HER MAÇTA 3 PUAN"

Ligde hiçbir maçın kolay olmadığını ifade eden Antalyaspor Teknik Direktörü Jose Morais, "Her zaman söylediğim gibi bizim her maçta hedefimiz 3 puan. Rakiplerimize saygı duymakla beraber her maça galibiyet parolasıyla çıkıyoruz. Kiminle olduğunun bizim için hiçbir önemi yok. Bugüne kadar böyle oldu, bundan sonra da böyle olacak. Gaziantepspor ile ligde oynayacağımız maç ligin son maçı olacak. Bu ilk ya da orta haftalarda oynanacak bir maç da olabilirdi. Bizim için fark etmez, hedefimiz hep aynı" dedi.

"SADECE GAZİANTEPSPOR MAÇINI DÜŞÜNÜYORUM"

Gelecek adına şu an sadece Gaziantepspor maçını düşündüğünü belirten deneyimli teknik adam Morais, "Benim için gelecek şu an oynayacağımız Gaziantepspor maçı. O maçı geçtikten sonra ilerisi için konuşabilirim. Şu an için tek hedefimiz ligde oynayacağımız son maç" diye konuştu.

"BAŞKAN NE ZAMAN ÇAĞIRIRSA O ZAMAN GÖRÜŞÜRÜZ"

Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer'in kendisini ne zaman çağırırsa görüşeceğini söyleyen Jose Morais, "Gaziantepspor maçından sonra Antalya'ya geri döneceğim. Antalya'da oynanacak Türkiye Kupası maçını izlemek istiyorum. Başkanımız ne zaman uygun görürse, ne zaman görüşmek isterse o zaman kendisiyle görüşürüz" şeklinde konuştu.

"TAKIMIMIN OYNADIĞI OYUNDAN MEMNUNUM"

Sezon boyunca takımının oynadığı oyundan memnun olduğunu ifade eden Morais, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Herkes memnunsa ben de memnunum. Sadece benim yaptığım bir iş değildi. Hep beraber, takım olarak yaptığımız bir çalışmaydı. Ben kendi adıma memnunum. Umarım herkes memnundur."

"GELECEK SEZON DA TAKIMDA KALMAK İSTİYORUM"

Kendi vizyonunu takıma aşılamaya çalıştığını belirten Antalyaspor Teknik Direktörü Morais, gelecek sezon da takımda kalmak istediğini söyledi. Morais, "Her antrenörün kendi vizyonu vardır. Benim de kendi vizyonum var. Dolayısıyla takıma şu an onu oturtmaya çalışıyorum. Ben gelecek sezonda takımda olmak istiyorum ama buna yönetim karar verecek" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Morais Antalyaspor'da Kalmak İstiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement