Moratti: Mancini En Doğru İsim... - Son Dakika
Spor

Moratti: Mancini En Doğru İsim...

Moratti: Mancini En Doğru İsim...

Mazzarri'nin yerine Inter'in başına geçecek isimler arasında öne çıkan Mancini'ye eski başkanından destek...

14.11.2014 20:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Inter'in eski başkanlarından Massimo Moratti, bir dönem Galatasaray'ı da çalıştıran İtalyan teknik adam Roberto Mancini'nin, Milano ekibinin kötü gidişatından sorumlu tutularak Cuma günü görevine son verilen Walter Mazzarri'nin yerini alabilecek en uygun isim olduğunu ifade etti.

Geçen sene San Siro ekibiyle Serie A'yı beşinci sırada tamamlayan Mazzarri, bu sezona da pek iyi başlayamayarak ilk 11 hafta sonunda dokuzuncu sırada yer alırken, lider Juventus'un 12 puan arkasına düşmüştü.

Inter yönetimi, takımın kötü gidişatının sorumlusu olarak tuttuğu Mazzarri'nin görevine Cuma günü son verirken; eski başkan Moratti ise, mevcut patron Erick Thohir'in daha önce kulübe üst üste üç şampiyonluk yaşatan Mancini'yi göreve getirmesinin en doğru karar olacağını savundu.

Moratti, "Thohir muhtelemen Mazzarri'yi kovmayı çok önceden planlamıştı. Bu konuyu ona sormalısınız. Mazzarri için ise üzgünüm. Elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştı. Ancak diğer yandan Mancini için seviniyorum. Umarım her şey onunla daha güzel olur. Çok iyi bir hoca. Çalışkan ve şu an takımın ihtiyaç duyduğu isim." şeklinde konuştu.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Moratti: Mancini En Doğru İsim... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement