Mortal Kombat X, The Godfather Iı'den Destek Alıyor - Son Dakika
Teknoloji

Mortal Kombat X, The Godfather Iı'den Destek Alıyor

Mortal Kombat X, The Godfather Iı\'den Destek Alıyor

Bolca Hollywood soslu yeni oyunun çıkmasına az bir zaman kaldı.

14.03.2015 14:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
Mahmut Saral - -

Yılın en çok beklenen dövüş oyunu Mortal Kombat X hakkında ilgi çekici yeni bilgiler geldi. Geçtiğimiz günlerde internet üzerinden bir livestream gerçekleştiren NetherRealm yapımcıları, Mortal Kombat X'in hikaye akışının The Godfather II tipinde olduğunu, senaryo tarafında bu filmden esinlendiklerini dile getirdi. Ek olarak yapımcılar, hikaye modunun bitirilmesinin ardından bir de karakterin ortaya çıkacağını belirtti, ama bu karakterin kim olduğu henüz söylenmiyor.


Geçtiğimiz günlerde gelen bir başka haberde, Mortal Kombat X'te yer alacak karakterlerden bir tanesinin de 13. Cuma serisinin efsane karakteri Jason Vorhees olduğu açıklanmıştı. Görünüşe göre yeni oyun, Hollywood'tan fazlasıyla destek alıyor.


Bu arada, size Mortal Kombat X'in hikaye moduyla alakalı bir de 7 dakika uzunluğundaki videoyu sunalım. Eğer pencereyi göremiyorsanız tıklayın.


Unreal 3 oyun motoruyla hazırlanan Mortal Kombat X, PC, PS4, XONE ve mobil platformlar için 14 Nisan 2015'te raflarda olacak. Oyunun PS3 ve X360 sürümü ise, 30 Haziran 2015'te çıkacak.


İyi seyirler.




Mahmut Saral - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Mortal Kombat X, The Godfather Iı'den Destek Alıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement