Moto G4 Plus Kullanıcılarına Müjde! - Son Dakika
Ekonomi

Moto G4 Plus Kullanıcılarına Müjde!

Moto G4 Plus Kullanıcılarına Müjde!

Geçtiğimiz günlerde Motorola tarafından Android 8.0 Oreo güncellemesi alacak olan cihazların bir listesi yayımlanmış ve bundan sadece 18 ay önce piyasaya sürülen G4 ailesi bu listede yer almamıştı.

19.09.2017 06:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Geçtiğimiz günlerde Motorola tarafından Android 8.0 Oreo güncellemesi alacak olan cihazların bir listesi yayımlanmış ve bundan sadece 18 ay önce piyasaya sürülen G4 ailesi bu listede yer almamıştı. Bu durumun bir yanlışlıktan ibaret olduğu bugün ortaya çıktı.

Moto G4'e Android dopingi!

Moto G4 ve Moto G4 Plus modellerine sahip olan tüketicilerin büyük tepkisini çeken bu gelişmenin ardından Motorola konu hakkındaki fikrini değiştirdi ve Moto G4 Plus'ın kesinlikle Android 8.0 Oreo güncellemesi alacağını duyurdu.

Bu açıklamadaki önemli detay ise sizin de tahmin edebileceğiniz üzere yalnızca Moto G4 Plus modelinin bu güncellemeyi alacak olması. G4 ailesinin diğer fertleri G4 ve G4 Play modelleri ise ne yazık ki Nougat sürümünün ötesine hiçbir zaman geçemeyecek. En azından resmi olarak.

Motorola yaptığı açıklamada aslında hiçbir G4 cihazın Oreo güncellemesi almasını planlamadıklarını fakat hazırlanan görsellerde bir hata olduğunu belirtti. Fakat bu görselin planlarını bozduğunu ve şimdi hiç hazırlıksız oldukları bir şekilde G4 Plus modeli için Android 8.0 Oreo güncellemesinin hazırlanmaya başlandığı dile getirildi.

Kaynak: Shiftdelete

Son Dakika Ekonomi Moto G4 Plus Kullanıcılarına Müjde! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement