Motor Tutkusuyla Tanınan Ünlü blogger Olga Petrova, Hayatını Kaybetti - Son Dakika
Dünya

Motor Tutkusuyla Tanınan Ünlü blogger Olga Petrova, Hayatını Kaybetti

Motor tutkusuyla tanınan ünlü blogger Olga Petrova, Moskova'da meydana gelen trafik kazasında korkunç şekilde can verdi.

17.10.2018 09:46  Güncelleme: 09:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Rusya'nın ünlü bloggerlarından olan ve paylaşımlarıyla şöhrete kavuşan Olga Petrova, tutkusunun kurbanı oldu. Çektiği videolarla motor sporunu ve motor dünyasını gözler önüne seren ve bu sebeple Instagram, VKontakte ve YouTube gibi platformlarda yüzbinlerce takipçisi olan Petrova, korkunç bir kaza yaşadı.

ARAÇ SİNYAL VERMEDİ

Olay başkent Moskova'nın işlek yollarından birinde yaşandı. 22 yaşındaki Petrova, hızla ilerlerken önündeki sedan tipi otomobil aniden dönüş yaptı. Sinyal vermeden yolun öbür tarafına dönmeye çalışan aracı son anda gören Petrova hızla gittiği için duracak zaman bulamadı.

Motor Tutkusuyla Tanınan Ünlü blogger Olga Petrova, Hayatını Kaybetti

Otomobilin yolcu kapısına çarpan ve taklalar atarak sürüklenen Rus blogger'a ilk müdahale Rublevo-Uspensky Caddesi'nde kaza yerinde yapıldı.

Motor Tutkusuyla Tanınan Ünlü blogger Olga Petrova, Hayatını Kaybetti

HAYRANLARI KAHROLDU

Rusya'nın en seksi ve en güzel motorcusu olarak bilinen Petrova müdahaleye rağmen olay yerinde yaşamını yitirdi. Acı haberi alan hayranları, genç manken hakkında birçok yorum yazarak, ölümünün erken olduğunu vurguladı.

Motor Tutkusuyla Tanınan Ünlü blogger Olga Petrova, Hayatını Kaybetti

Son Dakika Dünya Motor Tutkusuyla Tanınan Ünlü blogger Olga Petrova, Hayatını Kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (26)

  • Dik duran: Dünya bir kltktn kurtulmuş 9 33 Yanıtla Fıtıfıtı: Seni bu dünyaya getirenden de kurtulsak muhteşem olur. 20 9
  • ERKAN: GİTTİĞİ YERDE ZEBANILERLE BASBASA ZAMAN GECIRIR 10 17 Yanıtla avukat: SANKİ KENDİN GİTTİN GÖRDÜN ARPACIK 4 3 Keşke sen tımsan: Ay senın gbi cahillerden bunaldık artık erkan defol türkiyeden. 1 0
  • 1453Kartalı: Otomobil kullandığını sanan sığırlar iyi dinleyin: Motorcular kendi kurallarıyla yaşayan serseriler değildirler. Yaz kış; siz klimalı, emniyet kemerli, hava yastıklı, otomatik fren sensörlü arabalarınızla seyahat ederken motorcuları hayata bağlayan sadece 1 adet kask vardır. Arabaların bir kural hatası %70 bir insan ölümüne sebep oluyor. Lütfen kurallara katil olmamak için bari uyunuz 15 6 Yanıtla
  • ZAMKOLİK: HÜKMÜ ALLAH VERİR YALNIZ HACI HOCA AHMET MEHMET DEĞİL 19 1 Yanıtla
  • Serr : MotorŞeytan bisikleti 11 3 Yanıtla Husnu: Dedem şeytanın atı derdi ve sevmezdi.hıııımmm 6 0
  • Waffen SS: Motosiklet tehlikeli değil araçlar tehlikelidir bence 7 6 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement