Motorola, Dört Kameralı Yeni Bir Telefon Üzerine Çalışıyor - Son Dakika
Teknoloji

Motorola, Dört Kameralı Yeni Bir Telefon Üzerine Çalışıyor

Motorola, Dört Kameralı Yeni Bir Telefon Üzerine Çalışıyor

Son çıkan haberlere göre Motorola, dört kameralı ve öncekilerden farklı bir telefon üzerinde çalışıyor.

04.04.2019 10:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Motorola, ilk üç kameralı telefonunu ortaya çıkardıktan sonra şimdi de yeni bir model üzerine çalışmaya başladı. Söylenenlere göre firma, dört kameralı ve farklı bir tasarıma sahip yeni bir telefon üretecek.

Motorola, Dört Kameralı Yeni Bir Telefon Üzerine Çalışıyor

Geçtiğimiz yıllarda çıkan Motorola telefonlarında dairesel kamera modülleri kullanılmıştı. Şimdi sözü edilen telefonda ise daha çok kare ve oval köşeli, dört kameranın yerleştirildiği ve arka yüzeyin daha ortasına doğru yerleştirilmiş bir modül göze çarpıyor. Kameraların altında ise bir Motorola simgesi dikkat çekiyor. Kameralara çift LED flash eşlik ediyor. Tıpkı Motorola One Vision'daki gibi kameralardan birinin 48 MP çözünürlüğe sahip olması bekleniyor. Ayrıca kameralardan birinin geniş açılı olması da muhtemel.

Sözü edilen telefonun 6,2 inç ekrana sahip olması beklenirken ön kameranın U şeklinde bir çentiğe yerleştirilmiş olduğu görülüyor. Motorola One Vision'da ön kamera, ekranın içinde ve Galaxy S10'deki gibi dairesel bir alanın içindeydi.

Motorola, Dört Kameralı Yeni Bir Telefon Üzerine Çalışıyor

Cashkaro.com'da yer alan bilgiye göre cihazın boyutları 158.7 x 75 x 8.8mm olacak. Ancak kamera modülünün çıkıntısı bu 8.8mm kalınlığa dahil olmayabilir. Bu durumda cihazın maksimum kalınlığı 1 santimetrenin üzerinde olabilir. Ayrıca yine aynı sitede yer alan habere cihazda ekrana gömülü parmak izi tarayıcı da bulunacak.

Ayrıca yeni telefondaki başka bir farklılık ise 19: 9 ekran/gövde oranıyla ile gelecek olması. Çünkü Motorola One Vision ve One Vision Plus'ta bu değer 21: 9'du.

Özellikler göz önüne alındığında telefonun Galaxy S10e veya iPhone XR düzeyinde olacağını söyleyebiliriz. Belki de bu modellerin altında 600-650 dolar aralığında bir fiyatla gelebilir.

Kaynak: WebTekno

Son Dakika Teknoloji Motorola, Dört Kameralı Yeni Bir Telefon Üzerine Çalışıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement