Motorola Moto X4'ün Fotoğrafı Sızdırıldı! - Son Dakika
Ekonomi

Motorola Moto X4'ün Fotoğrafı Sızdırıldı!

Motorola Moto X4\'ün Fotoğrafı Sızdırıldı!

Geçtiğimiz haftalarda internette dolaşan haberler, Motorola'nın 24 Ağustos tarihinde bir etkinlik düzenleyeceğini ve bu etkinlikte de Moto X4 modelini tanıtacağını ortaya çıkarmıştı.

22.08.2017 11:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Geçtiğimiz haftalarda internette dolaşan haberler, Motorola"nın 24 Ağustos tarihinde bir etkinlik düzenleyeceğini ve bu etkinlikte de Moto X4 modelini tanıtacağını ortaya çıkarmıştı.

Moto X4 nasıl olacak?

Bugün yaşanan bir sızıntı ile birlikte de Motorola Moto X4"ün tasarımı hakkında önemli bilgilere sahip olmamızı sağladı. Çünkü İran"dan bir dağıtımcı cihazın hem önünü hem de arkasının fotoğraflarını çekerek internette yaymayı başardı.

Motorola Moto X4'ün Fotoğrafı Sızdırıldı!

Görselde ayrıca cihazın teknik özelliklerinin de yazıldığını belirtmemiz gerekiyor. Eğer bu görsel gerçekse Moto X4; 5.2 inç"lik Full HD ekran, Snapdragon 630 işlemci, Adreno 508 grafik arabirimi, 12 MP ve 8 MP"lik ana kamera, 16 MP"lik özçekim kamerası ve 3.000 mAh"lık batarya ile satışa sunulacak.

Son olarak cihazda hızlı şarj özelliğinin yer alacağını ve IP68 sertifikası almayı da başardığını da hatırlatalım. Bu bilgilerin kesinleşmesi için 24 Ağustos tarihinde düzenlenecek olan etkinliği beklememiz gerektiğinin de altını çizelim.

Kaynak: Shiftdelete

Son Dakika Ekonomi Motorola Moto X4'ün Fotoğrafı Sızdırıldı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement