Motorola'nın Uluslararası Pazara Sunacağı 4 Telefonun İsmi Belli Oldu - Son Dakika
Teknoloji

Motorola'nın Uluslararası Pazara Sunacağı 4 Telefonun İsmi Belli Oldu

Motorola\'nın Uluslararası Pazara Sunacağı 4 Telefonun İsmi Belli Oldu

Sızıntılarıyla ünlü Twitter kullanıcısı Evan Blass, Motorola'nın tanıtmaya hazırlandığı 4 yeni telefon modelini tanıttı.

18.04.2019 20:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Son yıllarda adından yine sık sık söz ettirmeye başlayan Motorola, hızlı başladığı 2019'a aynı hızda devam etmek istiyor. Daha önce yaptığı doğru sızıntılarla kendini ispatlayan Evan Blass, Motorola ailesinin yeni telefonlarının ismini Twitter hesabından paylaştı.

Motorola'nın Uluslararası Pazara Sunacağı 4 Telefonun İsmi Belli Oldu

Evan Blass'in yaptığı paylaşıma göre Motorola'nın çıkaracağı telefonlar şunlar:

Motorola One

Motorola One Power

Motorola One Vision

Motorola One Action

Motorola'nın bu cihazları ne zaman tanıtacağı tam olarak bilinmemekle birlikte, Motorola One Çin'de P30, Motorola One Power'da P30 Note ismiyle zaten satışta olan telefonlar. Bu isimler, telefonların uluslararası piyasadaki isimleri olacak. Motorola One Vision'a baktığımızda ise, Samsung'un Exynos yonga setinden güç aldığını görüyoruz. Telefon, 3 GB/ 4 GB RAM seçeneği ve 32 GB/ 64 GB/ 128 GB depolama seçenekleri ile kullanıcıların karşısına çıkması bekleniyor.

Blass'in duyurduğu son telefon olan Motorola One Action hakkında şu anda pek bir şey bilinmiyor. Şirketin bu telefonları uluslararası pazara ne zaman çıkaracağı konusunda da bir bilgi yok, ancak muhtemelen 2019 içinde tüm telefonlar satışa sunulmuş olacak.

Kaynak: WebTekno

Son Dakika Teknoloji Motorola'nın Uluslararası Pazara Sunacağı 4 Telefonun İsmi Belli Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement