İzmir'de trafik kazası: 1 ölü - Son Dakika
3.Sayfa

İzmir'de trafik kazası: 1 ölü

İzmir'in Buca ilçesinde motosiklet ile otomobilin karıştığı kazada 1 kişi hayatını kaybetti.

21.03.2023 21:14  Güncelleme: 21:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'in Buca ilçesinde motosiklet ile otomobilin karıştığı kazada 1 kişi hayatını kaybetti. Kaza nedeniyle otoyolda trafik bir süre aksarken, motosikletin çekilmesinin ardından yol normale döndü.

Kaza, saat 18.30 sıralarında İzmir Otoyolu Buca Doğu çıkışında meydana geldi. İddiaya göre, Buca'dan Gaziemir istikametine seyir halinde olan Ömer Can Yıldıztaş (23) idaresindeki 35 ACH 781 plakalı motosiklet, aynı istikamette giden H.K. idaresindeki 35 AGR 775 plakalı otomobile çarptı. Çarpmanın etkisiyle motosiklet orta refüje çarparken, motosiklet sürücüsü yola savruldu. Durumun 112 Acil Çağrı Merkezine bildirilmesi üzerine olay yerine polis ekipleri ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrollerde Ömer Can Yıldıztaş'ın hayatını kaybettiği belirlendi. 23 yaşındaki gencin cansız bedeni savcının incelemesinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Öte yandan, kazada hayatını kaybeden motosiklet sürücüsü Yıldıztaş'ın kask takmadığı öne sürüldü.

Kaza sebebiyle yolun bir kısmı trafiğe kapanırken, motosikletin çekilmesinin ardından trafik normale döndü. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. - İZMİR

İzmir\'de trafik kazası: 1 ölü
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa İzmir'de trafik kazası: 1 ölü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Adana'da Kaçak Havai Fişek ve Yer Meşalesi Üretimi Yapanlar Gözaltına Alındı
    15:06 Adana'da Kaçak Havai Fişek ve Yer Meşalesi Üretimi Yapanlar Gözaltına Alındı

    Adana'da, uyuşturucu imalatı ve ticareti şüphesiyle bir çiftlik evine yapılan operasyonda, evin ruhsatsız havai fişek ve yer meşalesi üretimine dönüştürüldüğü tespit edildi. Evde kaçak üretilmiş havai fişek ve yer meşaleleri ile üretimde kullanılan malzemeler ele geçirildi ve 2 kişi gözaltına alındı.

  • Halkalı'da tekstil fabrikasında yangın
    15:02 Halkalı'da tekstil fabrikasında yangın

    Halkalı'da tekstil fabrikasında yangınHalkalı Merkez Mahallesi Dereboyu Caddesi'ndeki tekstil fabrikasında yangın çıktı.

  • Güngören'de kombi patladı, yangın çıktı
    14:56 Güngören'de kombi patladı, yangın çıktı

    Güngören'de bir binanın balkonunda bulunan kombinin patlaması sonucu yangın çıktı. Üst katta mahsur kalan 2 kişi itfaiye ekipleri tarafından kurtarılırken, yangın kısa sürede söndürüldü. Olayda ölen ya da yaralanan olmadı.

  • Bolvadin'de hapis cezası bulunan hükümlü cezaevine teslim edildi
    14:53 Bolvadin'de hapis cezası bulunan hükümlü cezaevine teslim edildi

    Bolvadin'de hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan S.M, ilçeye bağlı Derekarabağ köyünde yakalandı. İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından gözaltına alınan hükümlü, savcılıktaki işlemlerin ardından cezaevine teslim edildi.

  • Bolu'daki silahlı gasp olayına ilişkin İstanbul ve Muğla'da gözaltına alınan 4 şüpheli tutuklandı
    14:44 Bolu'daki silahlı gasp olayına ilişkin İstanbul ve Muğla'da gözaltına alınan 4 şüpheli tutuklandı

    Bolu'da yaşanan silahlı gasp olayına karışan 4 şüpheli, İstanbul ve Muğla'da yapılan operasyonla gözaltına alındı. Şüphelilerin ev ve araçlarında yapılan aramalarda, 4 ruhsatsız tabanca, 528 tabanca fişeği ve çeşitli para miktarları ele geçirildi. Şüpheliler tutuklandı.

  • Ardahan'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 3 şüpheli gözaltına alındı
    14:35 Ardahan'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 3 şüpheli gözaltına alındı

    Ardahan'da gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından 3 şüpheli gözaltına alındı. Yapılan aramada, Kars'tan gelen yolcu otobüsünde V.Y, L.Y ve Ü.D'ye ait bir miktar uyuşturucu bulundu. Şüphelilerin jandarmadaki işlemleri devam ediyor.

  • Bingöl'ün Genç ilçesinde 8 kilo 750 gram kubar esrar ele geçirildi
    14:27 Bingöl'ün Genç ilçesinde 8 kilo 750 gram kubar esrar ele geçirildi

    Bingöl'ün Genç ilçesinde gerçekleştirilen operasyonda, İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından 8 kilo 750 gram kubar esrar ele geçirildi. Operasyon, uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticaretinin önlenmesine yönelik olarak gerçekleştirildi.

  • Kars'ta Uzun Namlulu Silah Ele Geçirildi: 2 Gözaltı
    14:15 Kars'ta Uzun Namlulu Silah Ele Geçirildi: 2 Gözaltı

    Kars'ta seçim öncesinde KOM ekiplerince düzenlenen operasyonda uzun namlulu tam otomatik silah ele geçirildi. Operasyon sonucunda 1 uzun tam otomatik namlulu silah, 1 av tüfeği, 1 şarjör ve 45 fişek ele geçirildi. Olayla ilgili olarak M.S.C. ve M.M.Y. gözaltına alındı.

  • İş Adamını Otomobiline Bindiği Sırada Gasp Ettiler
    14:09 İş Adamını Otomobiline Bindiği Sırada Gasp Ettiler

    İstanbul'dan geldikleri Bolu'da otomobiline bindiği sırada iş adamını gasp eden 4 şüpheli, polis ekiplerinin 46 farklı noktadan 360 saatlik güvenlik kamera kaydı izlemesiyle yakalandı. Şahısların evlerinde yapılan operasyonda 4 ruhsatsız tabanca, 528 tabanca fişeği, bin 80 euro, 950 dolar ve 16 bin 400 TL ele geçirildi. Tutuklanan şüpheliler adliyeye sevk edildi.

  • Mutfakta çıkan yangın kafeyi kül etti
    14:01 Mutfakta çıkan yangın kafeyi kül etti

    Kocaeli'nin İzmit ilçesinde bulunan bir kafenin mutfak kısmında çıkan yangın, iş yerini kullanılamaz hale getirdi. Yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürülürken, 2 kişi dumandan etkilendi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından müdahale edilen kişilere polis inceleme başlattı.

  • Antalya'da 2 milyon 750 bin TL için çıkan kavgada 19 kişi yaralandı, 25 kişi adliyeye sevk edildi
    13:39 Antalya'da 2 milyon 750 bin TL için çıkan kavgada 19 kişi yaralandı, 25 kişi adliyeye sevk edildi

    Antalya'da bir kafenin ortakları arasında çıkan anlaşmazlık sonucu çıkan bıçaklı, silahlı kavgada 19 kişi yaralandı. Olayın ardından 25 kişi emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi. Durumu ağır olan 4 kişi hastanede tedavi altına alınırken, şüphelilerden birinin tekerlekli sandalye ile götürülmesi dikkat çekti.


Advertisement