Motosiklet Kazasında Ölen Çift 3 Gün Önce Nikah Tazelemiş - Son Dakika
Güncel

Motosiklet Kazasında Ölen Çift 3 Gün Önce Nikah Tazelemiş

Motosiklet Kazasında Ölen Çift 3 Gün Önce Nikah Tazelemiş

BURSA'da, dün kırmızı ışıkta beklerken, bulundukları motosiklete TIR'ın çarpması sonucu yaşamını yitiren Hüseyin ve Rabia Mülayim çifti, Orhangazi İlçesinde gözyaşları arasında toprağa verildi.

15.06.2017 16:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

BURSA'da, dün kırmızı ışıkta beklerken, bulundukları motosiklete TIR'ın çarpması sonucu yaşamını yitiren Hüseyin ve Rabia Mülayim çifti, Orhangazi İlçesinde gözyaşları arasında toprağa verildi. Mülayim çiftinin kısa bir ayrılık yaşadıktan sonra 3 gün önce yeniden nikah kıyarak evlendikleri öğrenildi.

Merkez Osmangazi İlçesi Yeni Yalova Yolu Caddesi Ovaakça Mahallesi'ndeki trafik ışıklarında dün 43 yaşındaki Sefer Sarı yönetimindeki 43 FZ 460 plakalı TIR, kırmızı ışıkta bekleyen 38 yaşındaki Hüseyin Mülayim'in kullandığı 41 F 1735 plakalı motosiklete ve ardından 16 J 6687 plakalı otomobile çarptı ve yaklaşık  20 metre sürükledi. Motosiklette bulunan sürücünün eşi 34 yaşındaki Rabia Mülayim olay yerinde, Hüseyin Mülayim ise kaldırıldığı Çekirge Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

Bursa Adli Tıp Kurumu'ndaki işlemleri tamamlanan Hüseyin ve Rabia Mülayim çiftinin cenazeleri, sabah saatlerinde Orhangazi'ye getirildi. Cenazelerin Hürriyet Mahallesi'ndeki çiftin evlerinin önüne getirildiği sırada Rabia Mülayim'in annesi Gülay Karaca, çiftin oğulları Ercan Mülayim ile diğer yakınları gözyaşlarına boğuldu. Hüseyin ve Rabia Mülayim'in yakınları tabutlara sarılarak uzun süre gözyaşı döktü.  Mülayim çifti Hürriyet Camiinde kılınan cenaze namazının ardından Yeni İlçe mezarlığında yan yana son yolculuklarına uğurlandı. Çiftin cenaze törenine yakınları, Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, ilçe müftüsü Yusuf Tuna ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Motosiklet kazasında hayatını kaybeden farklı fabrikalarda işçi olarak çalışan Hüseyin ve Rabia Mülayim çiftinin uzun süre önce evlendikleri; ancak bir süre önce kısa bir ayrılık yaşadıktan sonra, kazadan 3 gün önce yeniden nikah masasına oturarak nikah tazeledikleri belirlendi.

- Orhangazibursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Motosiklet Kazasında Ölen Çift 3 Gün Önce Nikah Tazelemiş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement