Motosiklet Kazasında Ölen Liseli Burak Toprağa Verildi - Son Dakika
Güncel

Motosiklet Kazasında Ölen Liseli Burak Toprağa Verildi

ANTALYA'nın Manavgat ilçesinde dün sabah motosikletle okula giderken midibüsle çarpışarak yaşamını yitiren Ertuğrul Gazi Anadolu İmam Hatip Lisesi 10'uncu sınıf öğrencisi Burak Demirci (16), gözyaşları arasında toprağa verildi.

19.12.2017 16:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ANTALYA'nın Manavgat ilçesinde dün sabah motosikletle okula giderken midibüsle çarpışarak yaşamını yitiren Ertuğrul Gazi Anadolu İmam Hatip Lisesi 10'uncu sınıf öğrencisi Burak Demirci (16), gözyaşları arasında toprağa verildi. Burak'ın ağabeyinin de 6 yıl önce Hatay'da motosiklet kazasında öldüğü belirtildi.

Manavgat'a bağlı Kavaklı ile Sarılar mahallelerini bağlayan 'T' kavşakta, dün sabah meydana gelen kazada, Tamer C. yönetimindeki 07 J 74931 plakalı otel servis midibüsüyle Burak Demirci'nin kullandığı 07 JL 664 plakalı motosiklet çarpıştı. Kazada, başlarında kask olmadığı belirtilen Burak Demirci ile arkasında oturan arkadaşı Bünyamin Emre Kızıl, yaşamlarını yitirdi.

CENAZEYİ OKUL ARKADAŞLARI TAŞIDI

Cenazesi ailesi tarafından Antalya Adli Tıp Kurumu'ndan alınarak Manavgat'a getirilen Burak Demirci için Kavaklı Mezarlığı'nda tören düzenlendi. Törene, İlçe Milli Eğitim Müdürü Muammer Sarıdemir, okul müdürleri, Burak'ın öğrenci arkadaşları ve yakınları katıldı. Burak Demirci'nin cenazesini okul arkadaşları taşıdı. Burak, kılınan namazın ardından arkadaşları ve yakınlarının gözyaşları arasında toprağa verildi. Cenaze töreninde Burak Demirci'nin babası Mustafa Demirci (68) ve annesinin güçlükle ayakta durduğu görüldü.

AĞABEYİNİ DE MOTOSİKLET KAZASINDA KAYBETTİ

Burak'ın ağabeyi Kadir'in de 6 yıl önce Hatay'ın Dörtyol ilçesinde meydana gelen motosiklet kazasında yaşamını yitirdiği belirtildi. Cenaze törenine katılan üvey amca Mehmet Karakoyun, ailenin büyük oğlu Kadir'i 20 yaşında kaybettiklerini söyledi. Ailenin yeni bir hayat kurmak için 1 yıl önce Manavgat'a taşındığını aktaran Karakoyun, "Takdir-i İlahi böyleymiş. Bizim yapacağımız, elimizden gelen bir şey yok. Allah'tan geldi ve yine O'na döndü" dedi.

MİDİBÜS SÜRÜCÜSÜ TUTUKLANDI

Diğer yandan, kazaya karışan midibüsün sürücü Tamer C., jandarmadaki işlemlerinin ardından dün akşam saatlerinde Cumhuriyet savcılığına sevk edildi. Sürücünün buradaki ifadesinde, yola çıkış yaparken motosikleti görmediğini söylediği belirtildi. Tamer C. 'taksirle adam öldürmek' suçundan sevk edildiği sulh ceza hakimliği tarafından tutuklandı.

Aynı kazada ölen Bünyamin Emre Kızıl'ın cenazesinin de toprağa verilmek üzere memleketi Diyarbakır'a gönderildiği kaydedildi. - Antalya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Motosiklet Kazasında Ölen Liseli Burak Toprağa Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement