Motosiklet Kazasında Ölen Polis Orhangazi'de Toprağa Verildi - Son Dakika
Güncel

Motosiklet Kazasında Ölen Polis Orhangazi'de Toprağa Verildi

Motosiklet Kazasında Ölen Polis Orhangazi\'de Toprağa Verildi

Sakarya'nın Serdivan İlçesi'nde önceki gün meydana gelen motosiklet kazasında yaşamını yitiren Kocaeli'nde görevli polis memuru 23 yaşındaki Eren Gerey, Bursa'nın Orhangazi İlçesi'nde gözyaşları arasında toprağa verildi.

07.08.2015 15:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sakarya'nın Serdivan İlçesi'nde önceki gün meydana gelen motosiklet kazasında yaşamını yitiren Kocaeli'nde görevli polis memuru 23 yaşındaki Eren Gerey, Bursa'nın Orhangazi İlçesi'nde gözyaşları arasında toprağa verildi.

Orhangazili olan ve 3 yıl önce başladığı polislik mesleğine ilk görev yeri olan Kocaeli'nde sürdüren Eren Gerey önceki gün kendisine ait motosikletle arkadaşlarıyla birlikte Adapazarı'nın Sapanca İlçesi'ne gitti. Öğleden sonra İzmit'e dönerken Serdivan İlçesinde iddiaya göre viraja hızlı giren Eren Gerey idaresindeki motosiklet kontrolden çıkarak duvara çarptı. Kaskı kafasından fırlayan Eren Gerey olay yerinde yaşamını yitirdi.

Orhangazi Milli Eğitim Müdürlüğü'nde uzun yıllar memur olarak çalışan Şaban Gerey'in oğlu olan Eren Gerey'in ölümü ailesini üzüntüye boğdu. Kazayı haber alan genç polis memurunun yakınları Adapazarı'na gitti. Eren Gerey'in cenazesi Cumhuriyet Savcısının incelemesinin ardından ailesine teslim edildi.

MOTOSİKLET TUTKUNUYDU

Tam bir motosiklet tutkunu olan Polis Memuru Eren Gerey'in cenazesi Orhangazi'de Arapzade Mahallesi'ndeki evinin önüne son kez getirildi. Eren Gerey'in cenazesinin evine geldiği sırada yakınları ve ailesi fenalık geçirdi. Baba evinin önünde Eren Gerey için dualar edildi. Bu sırada Eren Gerey'in annesi Suna Gerey oğlunun tabutu başında uzun süre gözyaşı döktü. Ağabeyi Eyüp Gerey ise arkadaşlarının yardımı ile güçlükle ayakta durabildi.

Eren Gerey'in Türk Bayrağına sarılı tabutu daha sonra buradan alınarak Gazi Orhanbey Cami'ne getirildi. Eren Gerey burada Cuma namazı sonrasında kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı. Eyüp Gerey'in cenaze törenine Kaymakam Yalçın Yılmaz, Belediye Başkanı AK Partili Neşet Çağlayan, Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Ogün Demir, Bursa İl Emniyet Müdür Yardımcısı Vehbi Karadağ, Orhangazi Emniyet Müdürü Hüseyin Çiğdem, Eren Gerey'in görev yaptığı Kocaeli Başiskele İlçe Emniyet Müdürü Ali Rıza Güney ile birlikte genç polisin mesai arkadaşları ve çok sayıda vatandaş katıldı. - Orhangazibursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Motosiklet Kazasında Ölen Polis Orhangazi'de Toprağa Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Çorum'un Dodurga ilçesinde yağmur duası edildi
    18:08 Çorum'un Dodurga ilçesinde yağmur duası edildi

    Çorum'un Dodurga ilçesinde bahar ayarlarının kurak geçmesi nedeniyle düzenlenen yağmur duası etkinliğinde kurban kesildi. Dodurga İlçe Müftüsü tarafından yapılan dua sonrasında vatandaşlara yemek ikram edildi. Etkinliğe Dodurga Kaymakamı ve Belediye Başkanı da katıldı.

  • Kilis Belediye Başkanı Bilecen:
    18:08 Kilis Belediye Başkanı Bilecen: "Gazdaş, Kilis Belediyespor'a Ait 19 Aylık Doğal Gaz Faturası Yüzünden Daha Mazbatamı Almadan Doğal Gazı Kesti"

    Kilis Belediye Başkanı Hakan Bilecen, "Ayın birinde GAZDAŞ'ın doğal gaz tedarikçisinin Kilis Belediyespor'a ait 19 aylık doğal gaz faturası yüzünden daha mazbatamı almadan, doğal gazını kesmesi ve futbolcularımızın, çocukların, gençlerin soğuk suyla duş almak zorunda kalması bizi üzdü. Görüşme yaptık, borcun yarısını ödedik bütçemiz nezdinde doğal gazı geri açtırdık" dedi.

  • Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Şırnak'ta bir düğüne katıldı
    18:04 Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Şırnak'ta bir düğüne katıldı

    Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Siirt Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Sabri Sidar'ın Şırnak'ta düzenlenen düğün törenine katıldı. Bakan Göktaş, çiftin nikah şahitliğini yaparak genç çifti tebrik etti. Konuşmasında ailenin önemine vurgu yapan Göktaş, evliliklerinin örnek olacağına inandığını belirtti.

  • Antalya Büyükşehir Belediyesi, Fırtınadan Dolayı Meydana Gelen Olaylara Müdahale Etti
    18:03 Antalya Büyükşehir Belediyesi, Fırtınadan Dolayı Meydana Gelen Olaylara Müdahale Etti

    Antalya'da etkisini sürdüren fırtınadan dolayı ağaç devrilmesi, tabela ve çatı uçması gibi olaylara müdahale eden Antalya Büyükşehir Belediyesi, 1200 personel görevlendirdi. Ekipler, devrilen ağaçları, kopan dalları, uçan tabela ve çatı parçalarını temizledi. Ayrıca, Konyaaltı Sahili, Düden Park ve Sabancı Bulvarı ile Evliya Çelebi caddelerinde trafik akışını etkileyen ağaçlar da kaldırıldı.

  • Trabzon Ortahisar Belediyesi'nin Borç Yükü 853 Milyon TL
    17:59 Trabzon Ortahisar Belediyesi'nin Borç Yükü 853 Milyon TL

    Trabzon Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, belediyenin toplam borcunun 853 milyon olduğunu belirtti. Kaya, borç yükünün ağır olduğunu ancak şikayetçi olmanın bir hakkı olmadığını söyledi.


Advertisement