Motosiklet Sürücülerine Kask Dağıtıldı - Son Dakika
Güncel

Motosiklet Sürücülerine Kask Dağıtıldı

Motosiklet Sürücülerine Kask Dağıtıldı

Antalya’nın Korkuteli ilçesi’nde motosiklet sürücülerine ücretsiz kask dağıtıldı.

05.01.2018 16:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'nın Korkuteli ilçesi'nde motosiklet sürücülerine ücretsiz kask dağıtıldı.

Korkuteli ilçesi'nde Belediye Başkanı Hasan Gökce ve İlçe Emniyet Müdürü Hacı Duman tarafından motosiklet sürücülerine ücretsiz kask dağıtıldı. 40 motosiklet sürücüsüne kask dağıtan

Belediye Başkanı Gökce, "Geçmiş yıllara da baktığımız zaman maalesef ilçemizde yaşayan birçok gencimizi motosiklet kazalarında kaybettik. Korkuteli Emniyeti ve Korkuteli Belediyesi olarak Motosiklette kask kullanımının önemine dikkat çekmek için böyle bir projeyi hayata geçirdik. İnşallah hiç bir gencimiz veya vatandaşımız trafik kazalarına kurban gitmesin. Çok basit görünen ve birçok kişi tarafından maalesef önemsenmeyen kaskların kazalarda hayat kurtardığını unutmayalım" dedi.

Korkuteli İlçe Emniyet Müdürü Hacı Duman ise, "Korkuteli Belediyesi tarafından temin edilen kaskları motosiklet sürücüsü olan vatandaşlarımıza dağıttık. Amacımız Trafik güvenliğini sağlamak, kask kullanımını her bireye yaygınlaştırmak. Burada sadece kask dağıtımı değil, bilgilendirici broşürlerde dağıtıldı. Sözlü olarak bilgiler verildi. Trafikte yaşayalım ve yaşatalım diyerek tüm sürücülerimize kazasız belasız hayat diliyorum" şeklinde konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Motosiklet Sürücülerine Kask Dağıtıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi
    06:57 İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi

    Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıların ardından İstanbul'da beklenen sağanak yağmur etkisini göstermeye başladı. Sağanak yağış, D-100 Karayolu ve sahil yolunda sürücülere zor anlar yaşatırken, trafik yoğunluğu sabahın erken saatlerinde artmaya başladı.

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.


Advertisement