Motosiklet Sürücüsü 6 Yaşındaki Çocuk ile Yolculuğu Pes Dedirtti - Son Dakika
3. Sayfa

Motosiklet Sürücüsü 6 Yaşındaki Çocuk ile Yolculuğu Pes Dedirtti

Motosiklet sürücüsü 6 yaşındaki çocuk ile yolculuğu pes dedirtti polis uyarınca motosikletin arkasına oturtturduğu çocuğa yine kaskMUĞLA - Muğla'nın Bodrum ilçesinde uygulamaya takılan bir vatandaş torununu motosikletin önünde kasksız seyrederken durdurdu.

18.09.2017 20:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Motosiklet sürücüsü 6 yaşındaki çocuk ile yolculuğu pes dedirtti

polis uyarınca motosikletin arkasına oturtturduğu çocuğa yine kask

MUĞLA - Muğla'nın Bodrum ilçesinde uygulamaya takılan bir vatandaş torununu motosikletin önünde kasksız seyrederken durdurdu. Trafik polisleri tarafında uyarılan vatandaş bu sefer torunun kasksız motosikletin arkasında bindirmesi pes dedirtti.

Bodrum ilçe Emniyet müdürlüğüne bağlı trafik polisleri Gümbet mahallesinde motosikletler üzerinde uygulama yaptı. Özellikle kask takmayan sürücülere ceza yazan trafik polisleri sürücüleri kask takma konusunda uyardı. Uygulama sırasında kafasında kask bulunan Mehmet Yükselen isimli vatandaş motosikletin önünde ayakta giden ve kasksız 6 yaşında kız çocuğu gören polisler motosikletti hemen durdurdu. Polisler Yükselen'i bir daha motosikletin önünde torununu götürmemesi, motosikletin arka tarafına oturtulması ve kask takılması konusunda uyarıldı. Ehliyet ve ruhsat kontrolü yapılan Yükselen daha sonra tekrar motosikletine torununu bindirdi. Kaskı tekrar kafasına takan Yükselen bu sefer motosikletin arkasına oturttuğu torununa yine kask takmayarak yoluna devam etti.

Durdurulduktan sonra ilk kez kask takmadan torununu motosiklete bindiğini söyleyen Yükselen "Torunum benim, kızım iş yerinden çıkamayınca bana al dedi. Bende gidip aldım ama hatalıyım. Kaskı evde çocuğun okuldan aldım. Normalde her zaman kaskını takıyordu. Kaskız çocuğu taşımam hatalı ama maalesef bugün böyle oldu" ifadelerini kullandı.

Uygulamayı denetlemeye gelen Bodrum İlçe Emniyet Müdürü Ertan Sarıkaya ise Çocuğun kasksız motosikletin önünde gittiğini duyunca Yükselen'in yanına giderek uyarılarda bulundu.

Bir saat uygulama yapan trafik polisleri toplamda 10 bin lira ceza kesti. 28 kasksız sürücüye ceza kesen polisler 1 motosikleti trafikten çekti. 6 kişiye ise evrak eksikliğinden ceza yazdı.

Motosiklet Sürücüsü 6 Yaşındaki Çocuk ile Yolculuğu Pes Dedirtti
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Motosiklet Sürücüsü 6 Yaşındaki Çocuk ile Yolculuğu Pes Dedirtti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement