Motosiklet sürücüsü kadın ile bir babanın kavga anları sahili karıştırdı - Son Dakika
3.Sayfa

Motosiklet sürücüsü kadın ile bir babanın kavga anları sahili karıştırdı

Tehlikeli bir şekilde motosiklet süren bir kadın, Büyükçekmece sahilinde çocuklarıyla yürüyen bir kişi tarafından düşürülünce sahil bir anda karıştı. Düşürülen sürücü kadın ayağa kalkarak, kendisini düşüren adama kaskla vurdu. İşte şiddeti yükselen kavganın görüntüleri.

15.05.2022 10:10  Güncelleme: 10:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dün Büyükçekmece Sahili'nde iddiaya göre kimlik bilgileri öğrenilemeyen bir kişi sahilde çocuklarıyla yürüdüğü sırada, tehlikeli biçimde motosiklet kullandığını iddia ettiği kadınla tartışmaya başladı.

KADINA YUMRUK ATTI

Tartışma sırasında sinirlerine hakim olamayıp kadının üzerine yürüyen şahıs, kadını iterek yere serdi. Yerde sürüklenen kadın ayağa kalkıp, kaskla karşılık vermeye çalışırken, öfkeli adam bu defa kadına yumruk attı.

O ANLAR KAMERADA

Kavgayı gören vatandaşlar, araya girerek tarafları ayırdı. Taraflar birbirlerine hakaret etmeye devam ederken, bir süre sonra kavgaya karışanlar olay yerinden uzaklaştı. Yaşanan kavga anları ise cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

Motosiklet sürücüsü kadın ile bir babanın kavga anları sahili karıştırdı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Motosiklet sürücüsü kadın ile bir babanın kavga anları sahili karıştırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Sinan karacakurt: Bayan diye cinsiyet ayrımı yapmayın insan haklarına aykırı kavgayı göze almışsa kendini ıspatlamasına fırsat verilmeli valla atarın giderin cinsiyeti olmaz mesele güvende meydana çıkmakta. 0 0 Yanıtla

Advertisement