Motosiklet Traktöre Çarptı: 2 Genç Can Verdi - Son Dakika
3.Sayfa

Motosiklet Traktöre Çarptı: 2 Genç Can Verdi

Motosiklet traktöre çarptı: 2 genç can verdi Çok sevdiği motosikleti canından ettiEDİRNE - Edirne'nin Keşan ilçesinde motosikletle seyir halinde olan gençler, önünde seyreden traktörün arkasında takılı olan tarım aletine çarptı.

18.10.2017 23:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Motosiklet traktöre çarptı: 2 genç can verdi

Çok sevdiği motosikleti canından etti

EDİRNE - Edirne'nin Keşan ilçesinde motosikletle seyir halinde olan gençler, önünde seyreden traktörün arkasında takılı olan tarım aletine çarptı. Kazada iki genç feci şekilde can verdi.

Kaza, Edirne'nin Keşan ilçesinde Efes Yolu üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Gelibolu istikametinden Enez Kavşağı istikametine seyreden Egemen Sertkaya yönetimindeki 22 FJ 626 plakalı motosiklet, yeni Keşan Devlet Hastanesi önünde yan yoldan çıkan ve aynı istikamette seyreden Süleyman Akgül yönetimindeki 22 FP 968 plakalı traktöre arkadan çarptı. Traktörün arkasında bulunan ve aysan adı verilen tarım aletine çarpan motosiklet daha sonra ise bariyerlere çarptı. Motosiklet sürücüsü Sertkaya ve yanında bulunan Umut Korkmaz motosikletten düşerek olay yerinde feci şekilde can verdi.

Kaza sonrası motosikletteki gençlerin yakınları olay yerine akın etti. Keşan'a bağlı İzzetiye mahallesinden olan iki gencin yakınları sinir krizi geçirirken, yol trafiğe kapatıldı. Olay yerine gelen cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından gençlerin cesetleri cenaze aracına konularak Keşan Devlet Hastanesi Morgu'na sevk edildi.

Cumhuriyet Savcılığı kazayla ilgili soruşturma başlatırken, itfaiye ekipleri tarafından yolda temizlik çalışması yapıldıktan sonra yol trafiğe açıldı. Traktör Sürücüsü Akgül ise polis ekiplerince göz altına alındı.

Çok sevdiği motosikleti canından etti

Motosiklete merağı olan sürücü Egemen Sertkaya'nın Facebook'ta motosikletiyle paylaştığı fotoğrafın altına yazdığı "Unutma, yokuş aşağı inmek kolaydır ama manzara tepeden seyredilir" sözü ise dikkat çekerken, Facebook'taki profil fotoğrafının ise hayatını kaybettiği motosikletle olduğu gözlendi.

Motosiklet Traktöre Çarptı: 2 Genç Can Verdi
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Motosiklet Traktöre Çarptı: 2 Genç Can Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement