Motosiklete Çarpan Otomobil Kayıplara Karıştı - Son Dakika
3.Sayfa

Motosiklete Çarpan Otomobil Kayıplara Karıştı

Motosiklete Çarpan Otomobil Kayıplara Karıştı

Beşiktaş’ta motosiklete çarpan otomobil sürücüsü olay yerinden kaçtı.

16.12.2017 04:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş'ta motosiklete çarpan otomobil sürücüsü olay yerinden kaçtı. Polis ekipleri kaçan sürücüyü yakalamak için çalışma başlattı.

Kaza, 02.00 sıralarında Beşiktaş Büyükdere Caddesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Alper D.'nin kullandığı 34 MK 2328 plakalı motosiklete otomobil çarptı. Kaza ihbarı nedeniyle olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Çarpmanın etkisiyle savrulan motorun arkasında oturan Mustafa Onur yaralanırken, motoru kullanan Alper D. kazadan yara almadı. Olay yerinde ilk müdahalesi yapılan Onur, çevrede bulunan hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri çevrede yaptığı inceleme sonucunda kaçan sürücüyü yakalamak için çalışma başlattı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Motosiklete Çarpan Otomobil Kayıplara Karıştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Eskişehir'de 163 Bin TL Değerinde Hırsızlık Yapan 2 Şüpheli Yakalandı
    11:02 Eskişehir'de 163 Bin TL Değerinde Hırsızlık Yapan 2 Şüpheli Yakalandı

    Eskişehir'de polis ekipleri tarafından yapılan çalışmalar sonucunda, farklı ilçelerde gerçekleştirilen 3 ayrı hırsızlık olayının şüphelileri olan S.C. ve Z.F. isimli şahıslar yakalanarak adliyeye sevk edildi. Toplam değeri 163 bin TL olan hırsızlık olaylarına ilişkin olarak başlatılan çalışmalarda şüphelilerin kimlik bilgileri tespit edildi.

  • Konya'da bisiklet sürücüsünün ölümüne neden olan sürücü kaçtı
    10:42 Konya'da bisiklet sürücüsünün ölümüne neden olan sürücü kaçtı

    Konya'nın Ereğli ilçesinde kamyonun çarptığı bisikletli hayatını kaybederken, kamyon sürücüsü olay yerinden kaçtı. Kazada hayatını kaybeden bisiklet sürücüsü evine götürmek için aldığı ekmeklerle geride kaldı. Polis, kaçan sürücünün yakalanması için çalışma başlattı.


Advertisement