Motosikletli Çocuk Sürücü Ölüme Meydan Okudu, Arkadaşı Arkasında Dans Etti - Son Dakika
3.Sayfa

Motosikletli Çocuk Sürücü Ölüme Meydan Okudu, Arkadaşı Arkasında Dans Etti

E-5 karayolunda motosiklet kullanan çocuk yaştaki sürücü ve arkasındaki yolcunun, korna eşliğinde dans ederek trafikte ilerlemesi, diğer sürücüler tarafından görüntülendi.

13.09.2017 09:21  Güncelleme: 13:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul'da kasksız motosiklet kullanan çocuk yaştaki sürücü ile arkasında oturan şahsın kornalar eşliğinde dans ederek yolculuk etmeleri görenleri hayrete düşürdü. O anlar ise seyir halinde olan başka bir sürücü tarafından saniye saniye görüntülendi.

DİĞER SÜRÜCÜLER TARAFINDAN GÖRÜNTÜLENDİ

E-5 Yenibosna mevkiinde çekilen görüntüler olaya şahit olanların büyük tepkisine neden oldu. Küçük yaşta kasksız bir şekilde motosiklet kullanan çocuk ve arkasında oturan şahsın korna eşliğinde dans ederek kendilerini ve trafiği tehlikeye attığı o anlar yoldan geçen başka bir sürücü tarafından saniye saniye görüntülendi.

Motosikletli Çocuk Sürücü Ölüme Meydan Okudu, Arkadaşı Arkasında Dans Etti
KORNA EŞLİĞİNDE DANS ETTİLER

Görüntülerde 12-13 yaşlarında olduğu tahmin edilen küçük çocuk kasksız bir şekilde motosiklet kullanıyor. Zaman zaman direksiyonu tek elle tutan küçük çocuk ve arkasında oturan şahıs olayı daha da abartıp korna eşliğinde dans ediyor. Kendisini görüntüleyen sürücünün "Yaptığınız tehlikeli değil mi?" sorusuna gülerek cevap veren iki kafadar el sallayarak trafikte gözden kayboluyor.

Motosikletli Çocuk Sürücü Ölüme Meydan Okudu, Arkadaşı Arkasında Dans Etti
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Motosikletli Çocuk Sürücü Ölüme Meydan Okudu, Arkadaşı Arkasında Dans Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Hatay İskenderun'da 4 hükümlü ve 5 şüpheli yakalandı
    23:38 Hatay İskenderun'da 4 hükümlü ve 5 şüpheli yakalandı

    Hatay'ın İskenderun ilçesinde, kesinleşmiş hapis cezası bulunan 4 hükümlü ile çeşitli suçlardan aranan 5 şüpheli yakalandı. Operasyonlarda bir tabanca, 90 fişek, 4 tüfek, 11 tüfek fişeği ile 1 bıçak ele geçirildi. Tutuklanan şüpheliler adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

  • Kayseri'de Tarihi Eser Operasyonu: Çok Sayıda Sikke ve Obje Ele Geçirildi
    23:20 Kayseri'de Tarihi Eser Operasyonu: Çok Sayıda Sikke ve Obje Ele Geçirildi

    Kayseri'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda arama yapılan bir araçtan çok sayıda tarihi eser çıktı. İstihbari çalışmalar sonucunda durdurulan araçta ve sürücüsü üzerinde yapılan aramalarda 10 adet sikke, 5 adet obje ve 20 gram altın tozu bulundu. Materyallere el konulurken, sürücü gözaltına alındı.

  • Denizli'de İlkokul Öğrencisi ve İki Arkadaşı Kayboldu
    23:16 Denizli'de İlkokul Öğrencisi ve İki Arkadaşı Kayboldu

    Denizli'nin Pamukkale İlçesi'nde ilkokul 4. sınıf öğrencisi Ayaz Yalçın ve iki arkadaşı dünden itibaren haber alınamıyor. Aile ve polis ekipleri kayıp çocukları bulmak için arama çalışmalarını sürdürüyor.

  • Yeşilhisar'da yasa dışı silah ve mühimmat ticareti yapan şüpheli gözaltına alındı
    22:54 Yeşilhisar'da yasa dışı silah ve mühimmat ticareti yapan şüpheli gözaltına alındı

    Kayseri'nin Yeşilhisar ilçesinde, H.Ç. isimli şüphelinin yasa dışı silah ve mühimmat ticareti yaptığı bilgisi üzerine Jandarma Komutanlığı ve Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri tarafından çalışma başlatıldı. Şüphelinin iş yerinde yapılan aramada 2 tabanca, seri numarası kazınmış ruhsatsız av tüfeği ve 1846 tabanca fişeği ele geçirildi. Gözaltına alınan şüphelinin jandarmadaki işlemleri devam ediyor.


Advertisement