Motta, Antalyaspor'a Doğru - Son Dakika
Spor

Motta, Antalyaspor'a Doğru

Motta, Antalyaspor\'a Doğru

Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, Beşiktaşlı Ramon Motta transferiyle ilgili olarak, "Futbolcu Antalyaspor’da oynamak istiyor.

31.12.2015 10:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, Beşiktaşlı Ramon Motta transferiyle ilgili olarak, "Futbolcu Antalyaspor'da oynamak istiyor. Sözleşme detaylarını konuşuyoruz" dedi. Gencer ayrıca, Galatasaraylı Emre Çolak ile de görüşmelerini sürdürdüklerini söyledi.

Spor Toto Süper Lig'in ilk yarısını 21 puanla 11'inci sırada tamamlayan Antalyaspor'da gözler iç ve dış transfere çevrildi. Kırmızı-beyazlı yönetim, bir taraftan transfer teklifi gelen futbolcuları sorunsuz şekilde gönderme planı yaparken, diğer taraftan da belirlenen mevkilere alınacak oyuncular ile temasa geçti.

Antalyaspor'un en önemli transfer hamlelerinden birisi de Beşiktaşlı sol bek oyuncusu Roman Motta. Başkan Gültekin Gencer, İHA muhabirine yaptığı açıklamada, "Oyuncudan önce Beşiktaş Kulübü'nden gerekli izinleri aldık. Kulüple ilgili herhangi bir sorunumuz yok. Oyuncu geçen Cuma günü Antalya'ya geldi ve bir görüşme yaptık. Motta, Antalyaspor'da oynamaya sıcak bakıyor. Kulübü ile anlaştık. Elimizde imzalı yetki belgesi var. Sözleşme detaylarını konuşuyoruz" dedi.

"MOTTA, ANTALYASPOR'U İSTİYOR"

Motta ile el sıkıştıklarını aktaran Başkan Gencer, "Sadece maddi konularla ilgili menajerler vasıtasıyla sözleşme detaylarını konuşuyoruz. 2.5 yıllık sözleşme imzalamak istiyoruz. Sözleşme detayları ile ilgili bir pürüz çıkmazsa anlaşmamızı duyuracağız. Sözleşmeye imza atılmayınca transfer yaptık diyemiyoruz ama Motta, Beşiktaş'tan ayrılması halinde Antalyaspor'da oynamak istediğini söyledi. Bir iki gün içinde bu transfere noktayı koyacağız" diye konuştu.

"EMRE ÇOLAK İLE GÖRÜŞÜYORUZ"

Başkan Gencer, Galatasaray'ın genç yıldızı Emre Çolak ile görüşmelerin sürdüğünü belirterek, 2 Ocak Cumartesi günü ise yeni teknik direktörleri ile sözleşme imzalayacaklarını duyurdu. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Motta, Antalyaspor'a Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement