Jose Mourinho, Manchester United'dan Kovulmanın Eşiğine Geldi - Son Dakika
Spor

Jose Mourinho, Manchester United'dan Kovulmanın Eşiğine Geldi

İngiltere'de Manchester United'ın teknik direktörlüğünü yapan Jose Mourinho, son dönemde alınan başarısız sonuçlar nedeniyle tüm kredisini tüketti.

01.10.2018 05:36  Güncelleme: 09:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İngiltere'de Manchester United menajeri Jose Mourinho, büyük bir sıkıntı içerisinde durmaya devam ediyor.

Portekizli teknik adam, bu sezon yaşanan başarısızlık sonrası görevini kaybetme tehlikesi yaşıyor. 7 lig maçında 3 galibiyet alabilen ve son olarak West Ham'a 3-1 yenilen ManU'da Mourinho'nun milli takım arasında gönderilmeye yakın olduğu bildirildi. Pogba ile sorunlar yaşayarak da dikkat çeken tecrübeli çalıştırıcının kredisinin tükendiği aktarıldı.

Jose Mourinho, Manchester United'dan Kovulmanın Eşiğine Geldi

İLK HEDEF ZIDANE

Zinedine Zidane'ın yoğunluk kazandığı Kırmızı Şeytanlar'da, Fransız teknik direktörle görüşmelerin bile yapıldığı iddia edildi. Zidane'ın da İngilizce dersler almaya başladığı eklendi.

Jose Mourinho, Manchester United\'dan Kovulmanın Eşiğine Geldi
Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Jose Mourinho, Manchester United'dan Kovulmanın Eşiğine Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Gerçek andresmo: Mourinho kendi oyuncuları ile takıntı yapıp uğraşmayı bırakmaz ise ilk yarı sonunu göremez. 4 4 Yanıtla
  • Ahmet yenilmez: Bence Mourinho çok iyi bir hoca olduguna inanmiyorum, geçmiste kazanilan kupalara aldanmayin menejer oyunlarini yapiyor dikkat edin her gitti takimlarda çok buyuk tazminatlar aliyor ve Jorge mendes le menejerle güzel paralar kazaniyorlar. 2 1 Yanıtla

Advertisement