Mourinho: Ibra Oynasın Luiz Cezalandırılsın - Son Dakika
Spor

Mourinho: Ibra Oynasın Luiz Cezalandırılsın

Mourinho: Ibra Oynasın Luiz Cezalandırılsın

Chelsea menajeri, PSG maçı sonrası hakemlere yüklendi.

12.03.2015 09:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Jose Mourinho, Chelsea'nin 1-1'in rövanşında Stamford Bridge'de uzatmalara giden maçta PSG ile 2-2 berabere kalarak Şampiyonlar Ligi'nden elenmesinin ardından yaptığı açıklamada hakemlere yüklendi.

Mourinho, düzenlediği basın toplantısında "David Luiz dirsek attı mı atmadı mı ben görmedim. Ama Uefa onu maçın adamı seçti. Yani dirsek olduğuna inanmıyor. Çok da iyi bir maç çıkarttı. Ben de dirsek attığına inanmıyorum. Yoksa Uefa böyle bir hareket yapan oyuncuyu maçın en iyisi seçmezdi. Belki bizim penaltımızı vermediler ama çeyrek final öncesi David Luiz'i cezalandırıp Ibrahimovic'e ceza vermeyerek fair play örneği gösterebilirler." dedi.

Diego Costa'nın penaltı pozisyonu ile ilgili olarak da Mourinho, "Diego Costa'nın pozisyonu açıkça penaltıydı. Bence çizgi hakemleri zaman ve para kaybından başka bir şey değil. 10 metre önlerindeki pozisyonu göremiyorlarsa orada ne işleri var?" diyerek tepkisini gösterdi.

addCustomPlayer('1opxlcm8yyb6w1v6cd918r0htc', '', '', 620, 569, 'perf1opxlcm8yyb6w1v6cd918r0htc','eplayer16', {age:1417474883930});

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Mourinho: Ibra Oynasın Luiz Cezalandırılsın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement