Mp'li Korkut, Kılıçdaroğlu'nu Eleştirdi - Son Dakika
Politika

Mp'li Korkut, Kılıçdaroğlu'nu Eleştirdi

Mp\'li Korkut, Kılıçdaroğlu\'nu Eleştirdi

Millet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya İl Başkanı Said Korkut, CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nu, Cumhurbaşkanına yönelik söylediği sözler nedeniyle kınadığını belirtti.

22.01.2016 15:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Millet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya İl Başkanı Said Korkut, CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nu, Cumhurbaşkanına yönelik söylediği sözler nedeniyle kınadığını belirtti.

Parti binasında bir toplantı düzenleyen MP Genel Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda İl Başkanı Said Korkut, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun partisinin 35. Olağan Kongresinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkında söylediği sözlerin yanlış olduğunu ifade etti. Seçimleri kaybetmiş bir genel başkan olarak, Cumhurbaşkanı hakkında söylediği söz nedeniyle Kılıçadaroğlu'nu kınadığını ifade eden Korkut, " Türkiye Cumhuriyeti'nin Cumhurbaşkanına söylenen bu söz yanlıştır. Kılıçdaroğlu kaç seçime girmişse hepsini kaybetmiş bir genel başkan olarak sözlerini daha iyi kullanması gerekiyor" diye konuştu.

Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgesindeki terör operasyonları hakkında da konuşan Korkut, şehit olan askerlere ve polislere Allah'tan rahmet dilediğini belirterek HDP'yi sert bir şekilde eleştirdi. HDP'nin bir siyasi parti olmadığını savunan Korkut, "PKK terör örgütünden beslenen bir partidir. TBMM karar alınarak HDP'nin hemen kapatılması gerekiyor ve yöneticilerinin ceza evine konması lazım" ifadelerine yer verdi. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Mp'li Korkut, Kılıçdaroğlu'nu Eleştirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement