Mr. Bean Tatilde Filmi - Son Dakika
Güncel

Mr. Bean Tatilde Filmi

Mr. Bean Tatilde Filmi

Mr. Bean Tatilde filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tim bilgileri. Mr. Bean Tatilde filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

06.07.2011 19:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İngiliz komedyen Rowan Atkinson, 1997 yapımı Bean’de kendisini uluslararası star yapan rolüne Mr. Bean’s Holiday’de geri döndü. Mr. Bean, yeni macerasında Fransız Riviera’sına tatile gider. Mr. Bean’ın tatil yapacağı mekana Romanyalı bir film yönetmeninin küçük oğlu ve gelecek vaad eden güzel bir yıldız adayı da birlikte gelince Mr. Bean yanlış anlaşılır. Kimileri onun çocuk kaçırdığını; kimileri de ünlü bir yönetmen olduğunu zanneder. Yarattığı kargaşa ortamıyla Fransız sahillerinin huzurlu ve sakin ortamının altını üstüne getirdikten sonra durumu açıklamak yine Mr. Bean’e düşer. Jandarma tarafından gözaltına alınacak mıdır, yoksa bu olaylar zinciri Mr. Bean’in Cannes film Festivali büyük ödülü Altın Palmiye’yi kazanmasıyla mı sonuçlanacaktır?

Zincirleme yanlışlıklar komedisi “Mr. Bean’s Holiday”de ünlü komedyen Rowan Atkinson, dünya çapında ve güldürü sevenleri eğlendiren ve kendine hayran eden yeteneklerini, hareketlerini ve hünerlerini bir kez daha büyük bir başarıyla sergiliyor.

Yönetmen: Steve Bendelack

Senaryo: Rowan Atkinson, Hamish McColl, Simon McBurney

Oyuncular: Willem Dafoe, Emma de Caunes, Steve Campos, Max Baldry, Rowan Atkinson

Filmin Türü: Komedi

Orijinal Adı: Mr. Bean’s Holiday

Yapımcı Firma: Studio Canal [fr]

Yapım Yılı: 2007

Yapım Ülkesi: İngiltere

Orijinal Dili: Fransızca, İngilizce

Filmin Süresi: 90 dk.

Resmi Sitesi: http://www.bean2-lefilm.com/

Dağıtıcı Firma: UIP Filimcilik

Vizyon Tarihi: 18.05.2007

Son Dakika Güncel Mr. Bean Tatilde Filmi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement