MR. Jade, Oylum Talu'nun Söz Sende Programına Konuk Oldu - Son Dakika
Magazin

MR. Jade, Oylum Talu'nun Söz Sende Programına Konuk Oldu

MR. Jade, Oylum Talu\'nun Söz Sende Programına Konuk Oldu

Yurt dışındaki başarılı iş adamı kariyerinden sonra müzik dünyasında da adından sıkça söz ettirmeyi başaran Mr. Jade, başarılı sunucu Oylum Talu'nun rekor izlenme seviyelerine ulaşan Söz Sende programına konuk oldu. MR. Jade'in konuk olduğu program 19 Ocak Cumartesi günü Habertürk TV'de yayınlanacak.

15.01.2019 10:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adeta ünlüler kervanına dönüşen Söz Sende programının son konuğu yaz aylarında müzik piyasasını sarsan Mr.Jade oldu. Kuzeni İsmail YK ile yaptığı ''Welcome To Turkey'' düetiyle müzik piyasasına bomba gibi giriş yapan Mr. Jade, pop müziğin kraliçelerinden Niran Ünsal'la yaptığı ''aşk benim neyime'' düetiyle yine müzik dünyasını kasıp kavuracağa benziyor.

MR. Jade, <a class='keyword-sd' href='/oylum-talu/' title='Oylum Talu'>Oylum Talu</a>'nun Söz Sende Programına Konuk Oldu

INSTAGRAM HESABINDAN PAYLAŞTI

Mr. Jade, başarılı iş adamı, sanatçı ve Instagram fenomeni kimliğinin yanı sıra ne kadar halkın içinden olduğunu ve Anadolu ile bağını koparmadığını, esprili kişiliği ile bir sanatçının ne kadar samimi olabileceğini Söz Sende programında göstermiş oldu. 'Aşk benim neyime' şarkısının klibinde ünlü oyuncu Wilma Elles'e yer vermesi Oylum Talu'nun da gözünden kaçmadı. Mr. Jade, samimi program öncesi, sonrası ve program anı görüntüleri 1,3 Milyon takipçili Instagram hesabından da takipçileriyle paylaştı.

CUMARTESİ GÜNÜ HABERTÜRK'TE YAYINLANACAK

Mr. Jade'in konuk olacağı Söz Sende programı, 19 Ocak Cumartesi Günü Habertürk TV'de yayınlanacak.

MR. Jade, Oylum Talu'nun Söz Sende Programına Konuk Oldu

Son Dakika Magazin MR. Jade, Oylum Talu'nun Söz Sende Programına Konuk Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement