Otoyolda mahsur kalanlar için 2 helikopter tahsis edildi - Son Dakika
3.Sayfa

Otoyolda mahsur kalanlar için 2 helikopter tahsis edildi

Otoyolda mahsur kalanlar için 2 helikopter tahsis edildi Yoğun kar yağışı nedeniyle kapanan Adana-Gaziantep otoyolunda mahsur kalan vatandaşlar için Kara Kuvvetleri Komutanlığı 2 adet helikopter görevlendirdi.

19.01.2022 14:56  Güncelleme: 20:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Otoyolda mahsur kalanlar için 2 helikopter tahsis edildi

GAZİANTEP - Yoğun kar yağışı nedeniyle kapanan Adana- Gaziantep otoyolunda mahsur kalan vatandaşlar için Kara Kuvvetleri Komutanlığı 2 adet helikopter görevlendirdi.

Dün akşamdan beri etkili olan kar yağışı nedeniyle Gaziantep ve çevresinde birçok yol trafiğe kapandı. Mahsur kalan vatandaşlar için kurtarma çalışmaları devam ederken, Kara Kuvvetleri Komutanlığı da Gaziantep Valiliği ile koordineli olarak vatandaşları kurtarmak ve bölgeye gıda yardımının ulaştırılması için 2 helikopter görevlendirildi.

Milli Savunma Bakanlığı Sosyal medyadan duyurdu

Milli Savunma Bakanlığı resmi sosyal medyasından yaptığı açıklamada, "Kar nedeniyle kapanan Adana-Gaziantep otoyolunda mahsur kalan vatandaşlarımız için sıhhi tahliye sağlanması ve bölgeye gıda yardımının ulaştırılması için Kara Kuvvetleri Komutanlığımıza ait 2 adet helikopter görevlendirilmiştir" denildi.

Otoyolda mahsur kalanlar için 2 helikopter tahsis edildi
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Otoyolda mahsur kalanlar için 2 helikopter tahsis edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Kaçak suç makinesi jandarmanın operasyonuyla yakalandı
    12:57 Kaçak suç makinesi jandarmanın operasyonuyla yakalandı

    Aksaray'da cezaevi firarisi olan ve 'Kasten öldürme, birden fazla kişi tarafından birlikte yağma, hükümlü ve tutuklunun kaçması' suçlarından aranan ve hakkında 25 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs jandarmanın operasyonuyla yakalandı. İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şubesi ekipleri, yasa dışı yollardan yurt dışına kaçacağı bilgisine ulaştıkları Ö.Y. isimli şahsı Aksaray'da bir ikamette saklanırken yakalayarak gözaltına aldı. Şahıs adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

  • 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde Lastik Patlaması: Trafikte Uzun Kuyruk Oluştu
    12:41 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde Lastik Patlaması: Trafikte Uzun Kuyruk Oluştu

    15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde seyir halindeki bir aracın lastiği patlayınca, polis ekipleri köprünün ortasında kalan araç nedeniyle bir şeridi trafiğe kapattı. Bu durum, Avrupa Yakası'ndan Anadolu Yakası'na geçmek isteyen araç sürücülerinin kilometrelerce kuyruk oluşturmasına sebep oldu. Olay yerine gelen çekici, lastiği patlayan aracı köprüden kaldırdıktan sonra trafik normale döndü.


Advertisement