MSB: Bahar Kalkanı Harekat bölgesinde yaralanan asker şehit oldu - Son Dakika
Güncel

MSB: Bahar Kalkanı Harekat bölgesinde yaralanan asker şehit oldu

MSB: Bahar Kalkanı Harekat bölgesinde yaralanan asker şehit oldu

Milli Savunma Bakanlığı, Bahar Kalkanı Harekatı kapsamında İdlib bölgesinde görev yaparken teröristlerin 26 Nisan'daki saldırısında yaralanan askerin, şehit olduğunu bildirdi.

07.06.2020 18:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milli Savunma Bakanlığı, Bahar Kalkanı Harekatı kapsamında İdlib bölgesinde görev yaparken teröristlerin 26 Nisan'daki saldırısında yaralanan askerin, şehit olduğunu bildirdi.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, yaralı askerin, Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak bugün şehit düştüğü belirtildi.

Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel MSB: Bahar Kalkanı Harekat bölgesinde yaralanan asker şehit oldu - Son Dakika

  • Elazığlı genç tekvandocu Ebrar Acar, Yıldızlar Avrupa Tekvando Şampiyonası'nda başarı hedefliyor
    13:15 Elazığlı genç tekvandocu Ebrar Acar, Yıldızlar Avrupa Tekvando Şampiyonası'nda başarı hedefliyor

    Elazığ'da tekvandoda çeşitli dereceler elde eden 14 yaşındaki Ebrar Acar, Yıldızlar Avrupa Tekvando Şampiyonası'nda kürsüye çıkmak için çalışmalarını sürdürüyor. Acar, Türkiye ikinciliği ve üçüncülüğü elde ettiği şampiyonalarda kendini geliştirerek, milli takım düzeyinde başarılar elde etmeyi hedefliyor. Hem spor hem de eğitim konusunda başarılı olan Acar, gelecekte Avrupa Şampiyonluğu için çalışmalarını sürdürüyor.

  • Kars'ta karla kaplı arazide yiyecek arayan çil keklikler görüntülendi
    13:14 Kars'ta karla kaplı arazide yiyecek arayan çil keklikler görüntülendi

    Kars'ta etkili olan yoğun kar, yaban hayatını olumsuz etkiledi. Karla kaplanan arazide yiyecek bulamayan çil keklikler, yerleşim yerlerine kadar iniyor. Borluk köyü yakınlarında görüntülenen çil keklikler, tohumlar, böcekler ve bitkilerle besleniyor.

  • SUBÜ SADEM Kardeşlik Buluşması İftar Etkinliği Düzenlendi
    13:14 SUBÜ SADEM Kardeşlik Buluşması İftar Etkinliği Düzenlendi

    SUBÜ Dil Eğitim-Öğretim Uygulama ve Araştırma Merkezi (SADEM) tarafından 'Kardeşlik Buluşması' temalı iftar etkinliği düzenlendi. Uluslararası öğrenciler, şehir protokolü ve üniversitenin akademik ve idari personelleriyle bir araya geldi. Programda SADEM Korosu öğrencileri ilahiler seslendirdi.

  • Erzurum, Türkiye'de patent başvurularında 17. sırada yer aldı
    13:13 Erzurum, Türkiye'de patent başvurularında 17. sırada yer aldı

    TÜRKPATENT'in Şubat ayı verilerine göre Erzurum, bu yılın ilk iki ayında toplamda 4 patent başvurusu gerçekleştirerek Türkiye illeri sıralamasında 17. sırada yer aldı. Doğu Anadolu Bölgesi illeri arasında ise birinci sırada yer alan Erzurum, bölge patent başvurularının yüzde 29'unu oluşturdu.

  • Samsun'da Firari Şahıs PTS Sayesinde Yakalandı
    13:13 Samsun'da Firari Şahıs PTS Sayesinde Yakalandı

    Samsun Havza İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, hakkında 9 yıl 3 ay 20 gün hapis cezası bulunan ve yarı açık cezaevi firarisi olan C.U.'yu Plaka Tanıma Sistemi (PTS) sayesinde yakaladı. Şahsın sahte kimlik kullandığı ve başkasına ait kimliği kullanmak suçundan da soruşturma başlatıldı.

  • Muğla'da Uyuşturucu Operasyonunda Gözaltına Alınan Zanlı Tutuklandı
    13:13 Muğla'da Uyuşturucu Operasyonunda Gözaltına Alınan Zanlı Tutuklandı

    Muğla'da gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan zanlı, cezaevine gönderildi. İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmada, uyuşturucu ticareti yaptığı belirlenen şüpheliler yakalandı. Operasyonlarda uyuşturucu, hassas terazi ve suçtan elde edildiği değerlendirilen 11 bin 400 lira ele geçirildi. Gözaltına alınan 1 şüpheli, adliyeye sevk edildikten sonra tutuklandı. Ayrıca, soruşturma kapsamında 13 kişi hakkında da uyuşturucu kullanmak ve bulundurmak suçlarından adli işlem başlatıldı.

  • Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Ahmet Bulut ve İbrahim Sadri'yi Diyarbakırlılarla buluşturdu
    13:12 Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Ahmet Bulut ve İbrahim Sadri'yi Diyarbakırlılarla buluşturdu

    Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, ramazan ayına özel hazırladığı kültür ve sanat takvimi kapsamında ilahiyatçı yazar Ahmet Bulut ve şair İbrahim Sadri'yi Diyarbakırlılarla buluşturdu. Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikte Ahmet Bulut, namaz üzerine bir söyleşi gerçekleştirdi ve İbrahim Sadri de sevilen şiirlerini seslendirdi. Program, plaket takdimi ile sona erdi.

  • Düzce'de Seçim Güvenliği Toplantısı Yapıldı
    13:12 Düzce'de Seçim Güvenliği Toplantısı Yapıldı

    Düzce Valisi Selçuk Aslan başkanlığında gerçekleştirilen seçim güvenliği toplantısında, 31 Mart günü yapılacak seçimlerde bin 835 güvenlik görevlisi görev yapacak. Toplantıda, seçim öncesi, seçim günü ve seçim sonrasına yönelik alınması gereken tedbirler görüşüldü. Yüksek Seçim Kurulu tarafından belirlenen bin 65 sandıkta, 299 bin 466 seçmenin oy kullanacağı ifade edildi. Ayrıca il genelinde 736 jandarma, bin 92 polis ve 7 sahil güvenlik personelinin seçim güvenliği için görevlendirildiği bildirildi.

  • SUBÜ Flora ve Fauna Topluluğu, Ormanya Doğal Yaşam Parkı'nda Gözlem Yaptı
    13:11 SUBÜ Flora ve Fauna Topluluğu, Ormanya Doğal Yaşam Parkı'nda Gözlem Yaptı

    Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (SUBÜ) Flora ve Fauna Topluluğu öğrencileri, Kocaeli Kartepe'de bulunan Ormanya Doğal Yaşam Parkı'nı gezerek vahşi yaşam alanlarına yönelik gözlem yaptı. Parkta bulunan birçok bitki ve hayvan türü doğanın zenginliğini sunarken, Ormanya aynı zamanda doğal yaşamın korunmasına yönelik çalışmaları da destekliyor.

  • Sivas'ın Akıncılar ilçesinde kitap okuyan öğrencilere hediyeler verildi
    13:11 Sivas'ın Akıncılar ilçesinde kitap okuyan öğrencilere hediyeler verildi

    Sivas'ın Akıncılar ilçesinde Kaymakam Saltuk Buğrahan Açıkbaş, İlçe Halk Kütüphanesini ziyaret ederek öğrenciler ile sohbet etti ve kitap okudu. Daha sonra çok kitap okuyan öğrencilere çeşitli hediyeler verildi. İmranlı ilçesinde ise Sivas Valisi Yılmaz Şimşek, çeşitli incelemelerde bulundu. Vali Şimşek, İmranlı Kaymakamlığı ziyaretinde ilçede yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.


Advertisement