Türkiye'den Yunanistan'a ve Bulgaristan'dan Türkiye'ye yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 11 kişi yakalandı - Son Dakika
3.Sayfa

Türkiye'den Yunanistan'a ve Bulgaristan'dan Türkiye'ye yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 11 kişi yakalandı

Türkiye\'den Yunanistan\'a ve Bulgaristan\'dan Türkiye\'ye yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 11 kişi yakalandı

Milli Savunma Bakanlığı, Türkiye'den Yunanistan'a ve Bulgaristan'dan Türkiye'ye yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 11 kişinin yakalandığını duyurdu.

03.02.2023 14:04  Güncelleme: 14:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milli Savunma Bakanlığı, Türkiye'den Yunanistan'a ve Bulgaristan'dan Türkiye'ye yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 11 kişinin yakalandığını duyurdu.

Milli Savunma Bakanlığının sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Hudut Kartallarımız, ülkemizden Yunanistan'a ve Bulgaristan'dan ülkemize yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 11 kişiyi yakaladı. Yapılan incelemede yakalanan şahıslardan 7'sinin FETÖ, 1'inin PKK/KCK terör örgütü mensubu olduğu belirlendi" ifadelerine yer verildi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Türkiye'den Yunanistan'a ve Bulgaristan'dan Türkiye'ye yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 11 kişi yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Adıyaman'da Konteyner Yatakhanesinde Yangın Çıktı
    00:35 Adıyaman'da Konteyner Yatakhanesinde Yangın Çıktı

    Adıyaman'da kalıcı konutların yapıldığı bölgede işçilerin kaldığı konteyner yatakhanede çıkan yangın devam ediyor. Yangın söndürme çalışmaları sürüyor.

  • Bolu'da Kontrolden Çıkan Otomobil Karşı Şeride Uçtu
    00:29 Bolu'da Kontrolden Çıkan Otomobil Karşı Şeride Uçtu

    Bolu-Karacasu yolunda meydana gelen kazada, bir otomobil iki ağacı kökünden sökerek karşı şeride uçtu. Otomobil sürücüsü ise kazadan burnu bile kanamadan kurtuldu. Kazanın ardından yolun bir kısmı kapandı ancak polis ve itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle trafik normale döndü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

  • Burdur'da üvey oğlu tarafından bıçakla yaralanan kişi hastaneye kaldırıldı
    00:23 Burdur'da üvey oğlu tarafından bıçakla yaralanan kişi hastaneye kaldırıldı

    Burdur'un Karasenir Mahallesi'nde yaşanan olayda, Aytekin S ile üvey oğlu M.D.B. arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Tartışmanın ardından M.D.B, Aytekin S'yi bıçakla yaraladı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekibi tarafından Burdur Devlet Hastanesine kaldırılan Aytekin S'nin durumu ciddiyetini koruyor. Polis ekipleri ise kaçan M.D.B'yi yakalamak için çalışma başlattı.

  • Burdur'da Üvey Kardeş ve Üvey Baba Arasında Kavga: Genç Üvey Babasını Bıçakladı
    00:18 Burdur'da Üvey Kardeş ve Üvey Baba Arasında Kavga: Genç Üvey Babasını Bıçakladı

    Burdur'da arkadaşları ile eve gelip kardeşlerini darp eden üvey kardeş ile üvey baba arasında çıkan kavgada genç, üvey babasını bıçaklayarak olay yerinden kaçtı. Olayın ardından polis ekipleri şahısları bulmak için çalışma başlattı.

  • Siirt'te 6 aracın karıştığı kazada maddi hasar oluştu
    00:08 Siirt'te 6 aracın karıştığı kazada maddi hasar oluştu

    Siirt'te Kurtalan Caddesi'nde meydana gelen kazada, 63 AK 335 plakalı hafif ticari araç, 56 DA 742, 56 AG 429 plakalı ve plakaları öğrenilmeyen 3 araçla çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle savrulan hafif ticari araçlardan biri park halindeki diğer araçlara çarptı. Kazada şans eseri ölen ya da yaralanan olmazken, 6 araçta maddi hasar meydana geldi. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

  • ABD, İsrail'e milyarlarca dolarlık askeri mühimmat ve savaş uçağı transferine izin verdi
    00:01 ABD, İsrail'e milyarlarca dolarlık askeri mühimmat ve savaş uçağı transferine izin verdi

    ABD, İsrail'e Gazze Şeridi'ne yönelik operasyon için milyarlarca dolar değerinde askeri mühimmat ve savaş uçağı transferine izin verdi. Silah paketi, MK-84 ve MK-82 bombaları ile 25 adet F-35'i içeriyor. İsrail'in kendini savunma hakkını desteklemeye devam eden ABD, yıllık 3,8 milyar dolar askeri yardım yapıyor.

  • Tekirdağ Muratlı'da Kontrolden Çıkan Araç Tarlaya Uçtu: 1 Yaralı
    23:55 Tekirdağ Muratlı'da Kontrolden Çıkan Araç Tarlaya Uçtu: 1 Yaralı

    Tekirdağ'ın Muratlı ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, bir araç kontrolden çıkarak tarlaya uçtu. Kazada araç sürücüsü yaralandı ve hastaneye kaldırıldı. Jandarma ekipleri olay yerinde incelemelerde bulundu.

  • Boşanma Aşamasındaki Kadın Eş Tarafından Öldürüldü
    23:55 Boşanma Aşamasındaki Kadın Eş Tarafından Öldürüldü

    Muğla'nın Ortaca ilçesinde boşanma aşamasındaki eşi tarafından tabancayla vurularak hayatını kaybeden Neşe G. öldürüldüğü yerde anıldı. İlçedeki bazı siyasi parti ile sivil toplum kuruluşu üyesi bir grup, dün eşi tarafından öldürülen Neşe G. için anma töreni düzenledi. Neşe G'nin öldürüldüğü yerde ve saatte toplanan grup, kadına yönelik şiddetin son bulmasını istedi. Gruptakiler, mum yakıp alana çiçek bıraktı. Vedat G. ile boşanma aşamasındaki eşi 4 çocuk annesi Neşe G. dün Terzialiler Mahallesi'nde sokakta karşılaşmış, aralarında çıkan tartışmanın büyümesi üzerine Vedat G. yanında bulunan tabanca ile eşine ateş etmişti. Neşe G, olay yerinde hayatını kaybetmiş, gözaltına alınan Vedat G. ise bugün tutuklanmıştı.

  • Burdur'da hayvan otlatma kavgasında tüfekle yaralama
    23:47 Burdur'da hayvan otlatma kavgasında tüfekle yaralama

    Burdur'un Gölhisar ilçesinde hayvan otlatma sırasında çıkan kavgada, G.G. adlı kişi tüfekle Ş.G.'yi vurarak yaraladı. Yaralanan Ş.G. köylüler tarafından hastaneye götürülürken, jandarma ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

  • Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesinde 3.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi
    23:23 Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesinde 3.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi

    Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesinde 3.8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremin derinliği 6.32 km olarak ölçüldü.


Advertisement