Son dakika haber: MSB Pençe-Kilit Operasyonu'nda çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi - Son Dakika
Güncel

Son dakika haber: MSB Pençe-Kilit Operasyonu'nda çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi

Son dakika haberleri: MİLLİ Savunma Bakanlığı (MSB), Pençe-Kilit Operasyonu'ndaki arama-tarama faaliyetlerinde tespit edilen 2 mağarada çok sayıda silah ve mühimmatın ele geçirildiğini duyurdu.

20.04.2022 12:30  Güncelleme: 13:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MİLLİ Savunma Bakanlığı (MSB), Pençe-Kilit Operasyonu'ndaki arama-tarama faaliyetlerinde tespit edilen 2 mağarada çok sayıda silah ve mühimmatın ele geçirildiğini duyurdu.

Bakanlığın Twitter'daki hesabından yapılan açıklamada, Irak'ın kuzeyinde Metina, Zap ve Avaşin-Basyan bölgelerinde başlatılan Pençe-Kilit Operasyonu'nun planlandığı gibi başarıyla devam ettiği belirtilerek, "Kahraman Mehmetçik, bölgede gerçekleştirdiği arama-tarama faaliyetlerinde 200 ve 300 metre uzunluğunda 2 ayrı mağara tespit etti. 200 metre uzunluğundaki mağaranın 4 odalı olduğu belirlendi. Mağaralarda yapılan aramalarda şu ana kadar; 11 adet AK-47 piyade tüfeği, 3 adet 7.62 milimetre PKMS makinalı tüfek, Doçka makineli tüfek, 2 Dragunov keskin nişancı tüfeği, 69 el bombası, 2 bin 500 adet hafif silah mühimmatı, büyük telsiz, küçük telsiz, çok sayıda el yapımı patlayıcı (EYP) yapım malzemesi ele geçirildi ve 49 adet EYP imha edildi" denildi.

Son dakika haber: MSB Pençe-Kilit Operasyonu\'nda çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Son dakika haber: MSB Pençe-Kilit Operasyonu'nda çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement