MSB: Resulayn'a bağlı Nukra köyünde elektrik jeneratörü kuruldu - Son Dakika
Güncel

MSB: Resulayn'a bağlı Nukra köyünde elektrik jeneratörü kuruldu

MSB: Resulayn\'a bağlı Nukra köyünde elektrik jeneratörü kuruldu

Milli Savunma Bakanlığı, terörden arındırılan Suriye'nin Resulayn kentine bağlı Nukra Köyü'nde, 75 kilowatt'lık (KW) elektrik jeneratörü kurulumunun yapıldığını açıkladı.

18.11.2019 16:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milli Savunma Bakanlığı, terörden arındırılan Suriye'nin Resulayn kentine bağlı Nukra Köyü'nde, 75 kilowatt'lık (KW) elektrik jeneratörü kurulumunun yapıldığını açıkladı.

Bakanlığın Twitter hesabından yapılan açıklamada, "Elektrik ve suyun olmadığı Resulayn'a bağlı Nukra köyünde hayatı normale döndürme çalışmaları devam ediyor. Bu kapsamda köyün elektrik sorununu çözmek için temin edilen 75 KW'lık elektrik jeneratörünün kurulumu yapıldı" denildi.

Görüntü Dökümü

-------------------------------------Jeneratörün kurulma işlemleri-Jeneratörün görüntüsü-Türk askerlerinin görüntüsü-Jeneratörün çalıştırılması

-Detaylar


Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel MSB: Resulayn'a bağlı Nukra köyünde elektrik jeneratörü kuruldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde tek kadın muhtar göreve başladı
    17:54 Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde tek kadın muhtar göreve başladı

    Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesine bağlı Tapkıran Mahallesi'nde 172 seçmenin bulunduğu muhtarlık seçimlerinde Fatma Alagöz, tek kadın muhtar olarak seçildi. Alagöz, mazbatasını alarak görevine başladı ve 5 yıllık süre boyunca mahallesine hizmet etmeyi hedeflediğini belirtti. Ayrıca, Alagöz, kadınların da bu görevi yapabileceğini ispatlamak istediğini söyledi.

  • BBP Genel Başkanı Mustafa Destici: 'Önce devletim, önce ülkem, önce milletim'
    17:53 BBP Genel Başkanı Mustafa Destici: 'Önce devletim, önce ülkem, önce milletim'

    Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, parti genel merkezinde belediye başkanlarıyla bir araya gelerek 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerini değerlendirdi. Destici, Cumhur İttifakı hassasiyetiyle aday göstermedikleri bölgelerde terör örgütü PKK'nın siyasi uzantısının kazanma ihtimalinin olduğunu belirtti. Ayrıca Mardin ve Diyarbakır Büyükşehir Belediye Meclislerinin açılışında yaşanan tartışmalara da değinen Destici, demokrasi içinde bu tür hadiselere meydan verilmemesi gerektiğini vurguladı.

  • Çankaya Belediyesi Muammer Sun Müzik Atölyesi Çocuk Korosu 23 Nisan konseri verdi
    17:49 Çankaya Belediyesi Muammer Sun Müzik Atölyesi Çocuk Korosu 23 Nisan konseri verdi

    Çankaya Belediyesi Muammer Sun Müzik Atölyesi Çocuk Korosu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında ünlü besteci Muammer Sun'un şarkılarını seslendirdi.

  • TCG Kınalıada, Cibuti Limanı'nı ziyaret etti
    17:48 TCG Kınalıada, Cibuti Limanı'nı ziyaret etti

    Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, TCG Kınalıada gemisi, Japonya seyrine devam ederken Cibuti Limanı'na ziyarette bulundu. Ziyaret kapsamında gemi personeli, Cibuti Savunma Bakanı ve Genelkurmay Başkanı ile bir araya geldi. Ayrıca, Cibuti'de yaşayan Türk vatandaşları ve Maarif Vakfı Okulu öğrencileri de gemiyi ziyaret etti. Liman ziyareti sırasında Türkiye'nin Cibuti Büyükelçiliği ve TCG Kınalıada komutanı tarafından bir resepsiyon düzenlendi.

  • Pakistan Cumhurbaşkanı, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak'a Pakistan İmtiyaz Nişanı verdi
    17:47 Pakistan Cumhurbaşkanı, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak'a Pakistan İmtiyaz Nişanı verdi

    Pakistan'a resmi ziyarette bulunan Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak'a, Pakistan Cumhurbaşkanı Asif Ali Zardari tarafından 'Pakistan İmtiyaz Nişanı' verildi. Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak, Türkiye ile Pakistan arasındaki ilişkilere ve iki ülke silahlı kuvvetleri arasındaki askeri iş birliğine sağladığı katkılardan dolayı bu nişanı almıştır.

  • Helal Gıda Bakımından Hayvanların Beslenmesi ve Kesim Yöntemleri Çalıştayı Düzenlendi
    17:44 Helal Gıda Bakımından Hayvanların Beslenmesi ve Kesim Yöntemleri Çalıştayı Düzenlendi

    Dünya Helal Birliği, Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Bursa Uludağ Üniversitesi tarafından düzenlenen 'Helal Gıda Bakımından Hayvanların Beslenmesi ve Kesim Yöntemleri Çalıştayı'nda, akademisyenler, uzmanlar ve yetkililer sunumlar yaptı. Çalıştayda hayvanların beslenmesi ve kesim yöntemlerinin helal gıda bakımından tartışıldığı vurgulandı. Çalıştayın sonuçları kitapçık halinde yayınlanacak ve ilgili birimlere rapor olarak sunulacak.

  • İHH İnsani Yardım Vakfı, Özgürlük Filosu ile Gazze'ye Yardım Gönderiyor
    17:44 İHH İnsani Yardım Vakfı, Özgürlük Filosu ile Gazze'ye Yardım Gönderiyor

    İHH İnsani Yardım Vakfı tarafından düzenlenen 'Özgürlük Filosu Yeniden Yola Çıkıyor' kampanyası kapsamında toplanan gıda ve ilk yardım malzemeleri yüklü 6 tır, Konya'dan Gazze'ye uğurlandı. Yardımlar, Ribat İnsani Yardım Derneği ve Darü'l-İhya Derneği'nin destekleriyle temin edildi. Tırlarda ilk yardım, gıda, battaniye ve temizlik malzemeleri bulunuyor.

  • Sinop Sahilinde Fırtına Nedeniyle Yüksek Dalgalara Karşı Önlem Alındı
    17:43 Sinop Sahilinde Fırtına Nedeniyle Yüksek Dalgalara Karşı Önlem Alındı

    Karadeniz'de etkili olan fırtına nedeniyle Sinop sahilinde yüksekliği 3 metreyi bulan dalgalar meydana geldi. Fırtına, kentte deniz ulaşımını da olumsuz etkiledi ve uluslararası yük taşımacılığı yapan gemiler Sinop'un doğal limanına demirledi.

  • Kimyagerler Derneği, özlük haklarının iyileştirilmesini talep etti
    17:40 Kimyagerler Derneği, özlük haklarının iyileştirilmesini talep etti

    Kimyagerler Derneği İç Anadolu Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Oltulu, dernek üyeleri adına yaptığı açıklamada, kimyagerlerin özlük haklarının diğer mesleklere göre geri kaldığını belirtti. Oltulu, kimyagerlerin aynı yetki ve sorumluluğa sahip olmalarına rağmen düşük ek gösterge ve ücretle çalıştıklarını ifade etti. Kimyagerlik mesleğinin cazip hale getirilmesi ve kamu kimyagerlerinin özlük haklarındaki sorunların çözülmesi gerektiğini vurguladı.


Advertisement