Mttb'den Kudüs Konferansı - Son Dakika
Güncel

Mttb'den Kudüs Konferansı

Mttb\'den Kudüs Konferansı

Milli Türk Talebe Birliği (MTTB) Malatya İl Başkanlığı tarafından Kale ilçesinde “Dünden Bugüne Kudüs” konulu konferans düzenledi.

21.12.2017 15:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milli Türk Talebe Birliği (MTTB) Malatya İl Başkanlığı tarafından Kale ilçesinde "Dünden Bugüne Kudüs" konulu konferans düzenledi.

MTTB Malatya İl Başkanlığı ilçe konferanslarına devam ediyor. Her ay farklı bir ilçede düzenlenen konferansların sonuncusu "Dünden Bugüne Kudüs" konusuyla Kale'de yapıldı.

İzollu Çok Propramlı Anadolu Lisesi konferans salonunda gerçekleştirilen konferans öncesi MTTB Malatya İl Başkanı Mehmet Sağdıç ve Yönetim Kurulu Üyeleri Kale İlçe Kaymakamı Mehmet Güder'i ziyaret etti. Ziyarette MTTB'nin faaliyetleri konuşuldu.

Ziyaretin ardından konferansa geçildi. Konferansın açılış konuşmasını yapan MTTB İl Başkanı Mehmet Sağdıç, MTTB'nin milli ve manevi değerlere sahip çıkan bir teşkilat olduğunu belirterek, bugün de Kudüs ve Mescid-i Aksa'nın Müslümanlar için ne kadar önemli olduğunu anlatmak için konferans düzenlediklerini söyledi.

Sağdıç'ın konuşmasının ardından eğitimci Mehmet Onaran konferansa başladı. Onaran konferansta Kudüs'ün öneminden bahsetti. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Mttb'den Kudüs Konferansı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement