Mu​rat Boz'dan Hollywood Filmlerini Aratmayaca​k Aksiyon Sahneleri - Son Dakika
Magazin

Mu​rat Boz'dan Hollywood Filmlerini Aratmayaca​k Aksiyon Sahneleri

Yedigün'ün bu yılki reklam yüzü Murat Boz, Yedigün Kan Portakalı Antalya Güneşi'nin reklam filminde inanılmaz sahnelere imza attı.

28.04.2012 02:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

2012 yılında ünlü şarkıcı Murat Boz ile çalışma kararı alan Yedigün bu yazın en iddialı ürünü Yedigün Kan Portakalı Antalya Güneşi'ne aksiyon dolu bir reklam filmi çekti. Bir süre sonra ekranlara gelecek reklam filminde İsrailli ünlü model Yaara Dendenishty (22) yakışıklı sanatçıya eşlik ederken, Murat Boz hareket dolu sahnelerdeki başarısıyla dikkat çekti.

Reklam filminde görüntü yönetmenliğini Lady Gaga, Lenny Kravitz, Heidi Klum, Cindy Crawford gibi dünyada birçok ünlü ile çalışmış Rene Richter üstlendi. Heyecan dolu çekimlerin aksiyon koordinatörlüğünü ise gişe rekorları kıran Titanic ve daha birçok Hollywood filminde çalışmış aksiyon planları için oyuncu koçluğu da yapan Dusan Hyska üstlendi.

Filmde oldukça tehlikeli aksiyonların olduğu planlar çekilirken bile Murat Boz dublör kullanma gereği duymadı. Yönetmenliğini Cemal Alpan'ın yaptığı ve Alice BBDO Reklam Ajansı tarafından çekimleri yapılan reklam filmi 3 gün sürdü. Bol aksiyonlu sahnelerin üstesinden gelen Murat Boz'un bu kadar atletik hareket etmesinin ardındaki nedeni ise ünlü sanatçı şöyle açıkladı :

" Bu sahne gerçekten zordu. Ama birkaç denemeyle çekmeyi başardık. Futbol oynarken kayarak topu kapma konusundaki deneyimlerim bu sahneleri başarıyla tamamlamamda büyük rol oynadı. Son derece eğlenceli ve hareketli çekimler oldu."

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Magazin Mu​rat Boz'dan Hollywood Filmlerini Aratmayaca​k Aksiyon Sahneleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement