Muay Thai'de Hedef Şampiyonluk - Son Dakika
Yerel

Muay Thai'de Hedef Şampiyonluk

Muay Thai\'de Hedef Şampiyonluk

Düzce Muay Thai kulübü sporcuları, katılacakları Türkiye Şampiyonası öncesinde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci’yi ziyaret etti.

09.03.2014 20:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Düzce Muay Thai kulübü sporcuları, katılacakları Türkiye Şampiyonası öncesinde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci'yi ziyaret etti. Muay Thai sporcuları şampiyonluklarla döneceklerini kaydetti.

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci, Türkiye Muay Thai Şampiyonasına katılacak sporcuları uğurladı. Antalya Kemer'de düzenlenecek olan Muay Thai Şampiyonasına 1200 sporcu katılırken Düzce'den Anadolu Cengaverler Kulübünden 1, Akademi Spor Kulübünden 7 ve Düzce Muay Thai Spor Kulübünden 2 sporcu olmak üzere 9 sporcu mücadele edecek. 9 Düzceli sporcuya Milli Takım Antrenörü ve Doğu Marmara Koordinatörü Murat Tokat, İl Temsilcisi Hakan Demir ve Muay Thai Federasyonu yönetim kurulu üyesi İbrahim Keleş eşlik edecek.

Dereceye giren ilk sporcunun Milli Takıma seçileceğini kaydeden Muay Thai Federasyonu yönetim kurulu üyesi İbrahim Keleş, "Antalya'dan en az 3 şampiyonluk bekliyoruz. Burada Milli Takıma yükselen sporcularımız bizi ve ilimizi Dünya, Avrupa ve Balkan şampiyonalarında temsil edecek" dedi. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Muay Thai'de Hedef Şampiyonluk - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement