Mübarek Ramazan Ayının İlk Teravih Namazı Kılındı - Son Dakika
Güncel

Mübarek Ramazan Ayının İlk Teravih Namazı Kılındı

Mübarek Ramazan Ayının İlk Teravih Namazı Kılındı

11. Ayın sultanı mübarek ramazan ayının gelmesiyle birlikte tüm islam aleminde olduğu gibi Tekirdağ’da da ilk Teravih namazı kılındı.

18.06.2015 00:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

11. Ayın sultanı mübarek ramazan ayının gelmesiyle birlikte tüm islam aleminde olduğu gibi Tekirdağ'da da ilk Teravih namazı kılındı.

Teravih saatinin geç vakte gelmesinin aldırış etmeyen vatandaşlar camileri doldurdu. Tekirdağ Merkez ilçe Süleymanpaşa'da bulunan tarihi Rüstem Paşa Camisi teravih coşkusunun yaşandığı yerlerden biri oldu. Genç yaşlı, kadın erkek her yaş gurubundan vatandaş tarihi camiye akın etti. Camiye gelenler Ramazan ayının ilk teravihini kılmanın heyecanını yaşadı.

İlk teravih kılmanın heyecanını yaşadığını ifade eden Cafer Ersoy, "Ramazan geldi hoş geldi. Kutlu bir aydır. Tüm milletimize İslam alemine hayırlı ve uğurlu olsun. İnşallah hep beraber hep birlikte bu güzel aya ulaşmak hepimizin temennisidir. Bereketli bir aydır" diye konuştu.

Kaan Tekin ramazan ayının hayırlı olmasının dileyerek, "Bugün İslam aleminin ümmetin mutlu günüdür inşallah. ve her günümüz ebediyete kadar bu mutlulukta olsun. Herkese tüm İslam ümmetine hayırlı ramazanlar diliyorum" dedi.

Sezgin Yeter, 2015 yılının ilk teravih namazının bütün Müslüman olması dileyerek, "Ramazan ayı hayırlı ve uğurlu iyilikler getirir inşallah. Umarız ramazan ayını huzurlu bir şekilde geçiririz" ifadesini kullandı. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Mübarek Ramazan Ayının İlk Teravih Namazı Kılındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement