Mücevher Fuarının İlk Şovunu Deniz Akkaya Yaptı... - Son Dakika
Güncel

Mücevher Fuarının İlk Şovunu Deniz Akkaya Yaptı...

Bu Yıl 24. Düzenlenen Uluslararası Mücevher, Takı, Gümüş, Saat ve Malzemeleri Fuarının (İstanbul Jewelry Show) Açılışını Manken Deniz Akkaya Yaptı.

21.03.2007 16:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bu yıl 24. düzenlenen Uluslararası Mücevher, Takı, Gümüş, Saat ve Malzemeleri Fuarının (İstanbul Jewelry Show) açılışını manken Deniz Akkaya yaptı.

Yeşilköy'deki CNR Expo'da düzenlenen fuarda Akkaya, Innova Mücevher Firması'nın birbirinden güzel tasarımlarını tanıttı. Prada marka askısız seksi bir elbise ile tanıtıma katılan Akkaya'nın konuşurken yüzündeki gerginlik ve üst dudağını aşırı şişirtmiş olması dikkat çekti. Önümüzdeki sezonun tanıtıldığı tasarımlarda yüzükten küpeye, kolye ve bileziğe kadar bütün takılarda iri modeller mevcut. Uzun bir aradan sonra ilk defa tanıtıma katılan Akkaya basın mensuplarının sorularını da yanıtladı. Fazlı takı takmadığı için fazla mücevheri olmadığını belirten Deniz Akkaya, "günlük hayatımda saatten fazla birşey takmıyorum. Birkaç ufak tefek takım var. Bazı özel gecelerde onları dönüp dolaşıp takıyorum. Yatırımımı mücevhere yapan bir kadın değilim ama aslıda doğru bir yatırım bana sorarsanız" diye konuştu.

"KENDİME YATIRIM YAPIYORUM"

Kazandığı parayı gayrimenkule yatırdığını belirten Akkaya, "Evim var bir tane kendime ait. Bir tane de şuanda ev almak için uğraşıyorum. Mümkün olduğunca küçük küçük kiralar getirecek evler almaya çalışıyorum" dedi. Akkaya'ya basın mensupları tarafından Bülent Ersoy'un paha biçilmez değerdeki mücevherleri hatırlatılınca, "Bir kısmının gerçek olduğunu biliyorum ama ben hepsinin gerçek olduğuna inanmıyorum. Hepsi gerçek olsa Bülent Ersoy'un beş sülalesine yeticek kadar parası olurdu" diye konuştu.

"ŞEBNEM'İN YAŞI DAHA ERKEN BU İŞLERE GİRMEK İÇİN"

Akkaya, her ünlü kişinin siyasete girmesini doğru bulmadığını belirtti. "Bana böyle bir teklif gelmedi ama gelseydi de katılmazdım" diyen Akkaya, İbrahim Tatlıses'in siyasete atılmak için doğru bir seçim yaptığını vurguladı. Akkaya, "Bir partiye katılacak sanatçının yada kişinin partiye birşeyler vermesi lazım. İlk önce vaktini verebiliyor olması lazım. İbrahim Tatlıses kitleleri peşinden sürükleyebilecek, politik görüşü ile de insanları etkileyecek biri ama bence siyasetçilerin de bünyelerine katacak sanatçıları dikkatli seçmeleri gerekiyor. Parti üyesi olmak başka birşey, orda bir fiil çalışmak başka birşey. Ben şuan O'nun bir fiil partide çalışacağını zannetmiyorum. Kendisi dizi de çekiyor şuanda bir kanalda. Benim gözümde artık siyasete atılacak sanatçının biraz yaşının ilerlemiş, sanatından ve hırslarından ziyade, halkına hizmet etmek isteyen birisi olması gerektiğini düşünürüm. Bunun içinde Şebnem'in yaşı daha erken bu işlere girmek için" dedi.

FUAR 25 MART TARİHİNE KADAR AÇIK KALACAK

Rotaforte Uluslararası Fuarcılık ve Medya tarafından organize edilen fuarda bini aşkın katılımcı yer alıyor. Yerli ve yabancı 30 bin profesyonelin gezmesi beklenen fuarda, altın takı, pırlanta, değerli ve yarı değerli taş takılar, inci, gümüş takı ve ev eşyaları, yarı kıymetli ve sentetik taşlar, saat, makine, malzeme ve ekipmanları, aksesuar ve vitrin malzemeleri, kuyumcu yazılımları ve güvenlik araçları sergileniyor. İtalya, İspanya, Hong Kong ve Tayland'a ait ülke pavilyonlarının bulunduğu fuar, 25 Mart'a kadar ziyaretçilere açık olacak.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Mücevher Fuarının İlk Şovunu Deniz Akkaya Yaptı... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement