Mücevher Soyguncusu Genç Kadın Yakayı Ele Verdi - Son Dakika
Güncel

Mücevher Soyguncusu Genç Kadın Yakayı Ele Verdi

Mücevher Soyguncusu Genç Kadın Yakayı Ele Verdi

Mücevher soyguncusu genç kadın yakayı ele verdi ABD'de, değişik eyaletlerde 6 ayrı mücevher dükkanını soyduğu için polis ve FBI'i peşinden koşturan 24 yasındaki Abigail Lee Kemp adlı genç kadın sonunda yakayı ele verdi.

10.01.2016 22:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mücevher soyguncusu genç kadın yakayı ele verdi

ABD'de, değişik eyaletlerde 6 ayrı mücevher dükkanını soyduğu için polis ve FBI'i peşinden koşturan 24 yasındaki Abigail Lee Kemp adlı genç kadın sonunda yakayı ele verdi. FBI, genç kadının Georgia eyaletine bağlı Smyrna kentinde yakalandığını açıkladı.

Soygun yaparken görüntüleri güvenlik kameralarına yansıyan, spor giysiler giymeyi tercih eden Abigail Lee Kemp'ın Seviervelle, Bluffton, Panama City Beach, Dawsonville ve Woodstock kentlerinde, gittiği mücevher dükkanlarında silah zoruyla soygun yaparken görüntüleri güvenlik kameralarına yansıdı. Soygunları araştırmaya başlayan FBI, bu görüntüleri Amerikan medyasına dağıtarak, halktan soyguncunun yakalanması için yardım istedi. Yaptığı soygunların bazılarında yanında siyahi bir erkek olduğu da belirlenen Kemp, ülkenin her yerinde aranırken, genç kadının Georgia eyaletine bağlı Smyrna kentinde görüldüğü ihbarı geldi. Soyguncu kadını yakalamak için bu kentte araştırmalarını yoğunlaştırdı ve Pazar günü kadın soyguncunun yakalandığını açıkladı. Bayan soyguncunun herhangi bir sorun çıkmadan gözaltına alındığını belirten FBI yetkilileri, gözaltına alma sırasında soyguncunun yanında birinin daha bulunduğunu, bu kişinin de gözaltına alındığını ancak soygunlarla ilgisi olup olmadığının araştırıldığını açıkladı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Mücevher Soyguncusu Genç Kadın Yakayı Ele Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement