Mucize Senin İşin Kartal! - Son Dakika
Spor

Mucize Senin İşin Kartal!

Mucize Senin İşin Kartal!

Beşiktaş, Deplasmanda Ukrayna Temsilcisi Dinamo Kiev ile Karşı Karşıya Geliyor.

24.02.2011 08:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

UEFA Avrupa Ligi son 32 turu rövanş maçında Beşiktaş, deplasmanda Ukrayna temsilcisi Dinamo Kiev ile karşı karşıya geliyor.

Lobanovskiy Stadı'nda saat 22:05'te başlayacak karşılaşmayı Fransız hakem Tony Chapron yönetecek. Star TV ve Sporx Canlı Anlatım Servisi farkıyla Beşiktaş'ın tur mücadelesini dakika dakika takip edebilirsiniz.

BU MAÇIN İDDAA YORUMU İÇİN TIKLAYIN...

KARA KARTALLAR MUCİZEYE İNANIYOR

Geçtiğimiz hafta oynanan ilk maçı kendi sahasında 4-1 kaybeden Beşiktaş'ta hedef farklı yenilgiye rağmen bir üst tura çıkmak.

Portekizli yıldızı Ricardo Quaresma'nın kırmızı kart cezası, Manuel Fernandes ve Simao Sabrosa'nın ise statü gereği forma giyemeyecek olması siyah beyazlıların karşılaşma öncesinde en çok sıkıntı çektiği konu olarak gözüküyor.

Siyah beyazlı takımın turu geçmesi için gol yemeden 4-0'lık galibiyet veya daha fazla gollü üç farklı galibiyetle maçı tamamlaması gerekiyor.

Karşılaşma öncesinde Alman teknik adam Bernd Schuster, futbolda her zaman mucizelerin gerçekleşebileceğini ve takımının deplasmanda Dinamo Kiev'i geçmesi için gerekli skoru alacak güçte olduğunu bildiğini sözlerine ekleyerek Ukrayna'da büyük bir zafer beklediklerini kamuoyuna açıklamıştı.

Öte yandan karşılaşmanın 90 dakikası 4-1'lik Beşiktaş galibiyetiyle sona ererse uzatmalara, eşitlik bozulmazsa penaltı vuruşlarına gidilerek maçın galibini belirlenecek.

MUHTEMEL 11'LER

DINAMO KIEV

Shovkovskiy

Silva

Popov

Yussuf

Almeida

Vukojevic

Gusev

Eremenko

Yarmolenko

Shevchenko

Milevskiy

BEŞİKTAŞ

Rüştü

Ekrem

Sivok

İbrahim Toraman

İsmail

Hilbert

Necip

Ernst

Guti

Nobre

Almeida

SAAT: 22:05

STAT: Lobanovskiy

HAKEM: Tony Chapron

YAYIN: Star TV & Sporx Canlı Anlatım Servisi

BEŞİKTAŞ DEPLASMANDA SON 8 MAÇTIR YENİLMİYOR

Beşiktaş, Avrupa Kupalarında deplasmanda oynadığı son 8 maçta 5 galibiyet ve 3 beraberlik alarak rakiplerine mağlup olmadı. Avrupa Kupalarındaki son deplasman yenilgisini geçen sezon Şampiyonlar Ligi grup maçında (30.09.2009) CSKA Moskova karşısında 2-1'lik skorla alan siyah-beyazlı takım, daha sonra gruptaki diğer deplasman maçlarında Wolfsburg ile golsüz berabere kalmış ve Manchester United'ı 1-0 mağlup etmişti.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Mucize Senin İşin Kartal! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement