Mudanya Kaymakamı Ayhan Terzi göreve başladı - Son Dakika
Yaşam

Mudanya Kaymakamı Ayhan Terzi göreve başladı

Mudanya Kaymakamı Ayhan Terzi göreve başladı

Mudanya Kaymakamı Faik Oktay Sözer'in İstanbul Vali Yardımcısı olmasının ardından boşalan göreve Ayhan Terzi getirildi.

13.09.2021 17:31  Güncelleme: 17:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mudanya Kaymakamı Faik Oktay Sözer'in İstanbul Vali Yardımcısı olmasının ardından boşalan göreve Ayhan Terzi getirildi.

Cumhurbaşkanlığınca Mudanya Kaymakamlığına tayin olan Ayhan Terzi, bugün itibariyle kaymakamlık görevine başladı. Kaymakam Ayhan Terzi, 1984 yılında Kastamonu'nun Daday ilçesinde doğdu. İlk ve ortaokulu İstanbul Gaziosmanpaşa'da Kadri Yörükoğlu İlköğretim Okulu'nda, liseyi ise yine aynı ilçede bulunan Plevne Lisesi'nde okudu. Üniversite eğitimine 2001 yılında Selçuk Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nde başlayarak bir yıl hazırlık okuyup 2006 yılında tamamladı. Aynı üniversitede Avrupa Birliği Hukuku alanında yüksek lisans yaptı. 2007 yılında İçişleri Bakanlığının yapmış olduğu kaymakam adaylığı imtihanını kazanarak 21.03.2008 tarihinde Giresun Valiliğinde kaymakam adayı olarak göreve başladı. Daha sonra Kastamonu- Abana Kaymakam Refiki oldu. Abana, Bozkurt ve Çatalzeytin ilçelerine vekaleten baktı. Nevşehir'e teftiş stajını yapmak üzere tayin edildi. Nevşehir ili teftiş stajının ardından Abana ilçesine tekrar vekaleten kaymakam olarak tayin oldu. 20.01.2009 tarihli bakan onayıyla Burdur'un Çeltikçi ilçesine atanan Kaymakam Ayhan Terzi, ayrıca Burdur'da Vali Yardımcılığı görevini de yürüttü.

Terzi, en son Denizli'nin Babadağ ilçesinde kaymakamlık yaptıktan sonra İngiltere'ye gitti. İngiltere'de bir yıl kalan Terzi, döndükten sonra Ankara'da İçişleri Bakanlığının düzenlemiş olduğu kaymakamlık kursunu üstün başarı ile bitirdi.

8 Şubat 2011 tarihinde kura çekip Çankırı- Bayramören'e tayin olan Ayhan Terzi, 2013-2015 yılları arasında Erzurum- Pazaryolu'nda kaymakamlık yaptı. 28 Haziran 2015 tarihli kararname ile Erzurum Vali Yardımcılığına tayin edildi. Cumhurbaşkanlığının 01.09.2018 tarih ve 2018/157 sayılı kararnamesi ile Rize-Pazar Kaymakamlığına tayin edildi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Mudanya Kaymakamı Ayhan Terzi göreve başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İşyeri önüne çalı toplayan kargalara isyan: 'Patron kargalar kadar çalışmıyorsunuz diyor'
    11:30 İşyeri önüne çalı toplayan kargalara isyan: 'Patron kargalar kadar çalışmıyorsunuz diyor'

    Hadımköy'de yuva yapmak için işyeri önüne çalı, poşet ve çivi gibi şeyleri toplayan kargalara isyan eden çalışan o anları sosyal medyada paylaştı. Kargaları şikayet eden çalışan, 'Her gün bunları süpürmekten gına geldi. O değil maaşlarımızı da etkiliyor. Patron 'kargalar kadar çalışmıyorsunuz' diyor. Bu işin sonunu getirmek lazım' diyerek yüzleri gülümsetti.

  • Emma Watson, 'pahalı' bir cinsel tatmin sitesine abone olduğunu açıkladı
    11:18 Emma Watson, 'pahalı' bir cinsel tatmin sitesine abone olduğunu açıkladı

    Ünlü oyuncu Emma Watson, kadın cinselliğine adanmış pahalı bir abonelik tabanlı web sitesine üye olduğunu açıkladı. Watson, bu siteyi 'değerli' olarak nitelendirdi ve daha uzun süre var olmasını dilemişti. 2014 yılında kurulan web sitesi, kadınların orgazm olmasını sağlamak için eğitici videolar sunuyor. Site, kadın cinselliği çevresindeki tabuları yıkmayı ve kadınların zevk deneyimlerini çevreleyen karmaşıklıklarla mücadele etmeyi amaçlıyor.

  • İstanbul'daki ünlü AVM'de intihar! Ekipler olay yerine sevk edildi
    11:15 İstanbul'daki ünlü AVM'de intihar! Ekipler olay yerine sevk edildi

    İstanbul Şişli'de bulunan Cevahir AVM'de bir kişi intihar etti. Sosyal medyaya düşen görüntülerde şahsın yerde hareketsiz bir şekilde yattığı görüldü. Güvenlik görevlilerin ihbarı sonrası olay yerine çok sayıda sağlık ekibi sevk edildi.

  • Antalya Büyükşehir Belediyesi Manavgat'ın içme suyu sorununu çözdü
    11:14 Antalya Büyükşehir Belediyesi Manavgat'ın içme suyu sorununu çözdü

    Antalya Büyükşehir Belediyesi, Manavgat'ın Yukarıışıklar Mahallesi'nin yıllardır devam eden içme suyu sorununu yeni hat ve depolar yaparak çözdü.

  • Bilecik'te Atık Kartondan Çıkan Yangın Panik Yarattı
    11:09 Bilecik'te Atık Kartondan Çıkan Yangın Panik Yarattı

    Bilecik'in Bahçelievler Mahallesi'nde bulunan bir iş yerinin atık karton bölümünde çıkan yangın, panik yarattı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, 112 Acil servis ve polis ekipleri sevk edildi. Yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kısa sürede söndürüldü. Olayda yaralanan veya can kaybı yaşanmazken, maddi hasar meydana geldi. Ekipler, yangının sebebini araştırmak için çalışmalara başladı.

  • Tekirdağ-Malkara yolu kazasında bir kişi hayatını kaybetti, sürücü firar etti
    11:06 Tekirdağ-Malkara yolu kazasında bir kişi hayatını kaybetti, sürücü firar etti

    Tekirdağ-Malkara kara yolu üzerinde meydana gelen trafik kazasında bir kişi hayatını kaybederken, kazaya karışan sürücü olay yerinden kaçtı. Jandarma, firar eden sürücünün yakalanması için çalışma başlattı.

  • Çankırı'da Ev Yangını: Ev Kullanılmaz Hale Geldi
    11:04 Çankırı'da Ev Yangını: Ev Kullanılmaz Hale Geldi

    Çankırı'nın Merkez ilçesine bağlı Handırı köyünde bir evde çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Yangın sonucunda ev kullanılamaz hale gelirken, can kaybı veya yaralanma yaşanmadı. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

  • Akyazı'da tarla sürerken ayağını çapa makinesine kaptıran yaşlı adam hayatını kaybetti
    11:02 Akyazı'da tarla sürerken ayağını çapa makinesine kaptıran yaşlı adam hayatını kaybetti

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde tarla sürdüğü esnada ayağını çapa makinesine kaptırarak ağır yaralanan 75 yaşındaki Tacettin Başkan, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Olayın ardından yapılan müdahalelere rağmen Başkan kurtarılamadı. Cenazesi ise Akyazı Yongalık Civekdağı Mahallesi Camii'nde düzenlenecek cenaze namazının ardından defnedilecek.

  • Hatay Defne'de bir evde çıkan yangın söndürüldü
    10:58 Hatay Defne'de bir evde çıkan yangın söndürüldü

    Hatay'ın Defne ilçesine bağlı Esenbulak Mahallesi'nde bir evde çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından kısa sürede söndürüldü. Yangının söndürülmesinin ardından evde soğutma çalışmaları yapıldı. Olayda herhangi bir yaralanma veya can kaybı yaşanmazken, evde maddi hasar meydana geldi.

  • Şırnak'ta Gençler Çağla Toplamak İçin 20 Kilometre Yol Katetti
    10:56 Şırnak'ta Gençler Çağla Toplamak İçin 20 Kilometre Yol Katetti

    Şırnak'ın Beytüşşebap ve Uludere ilçelerinde yetişen badem ağaçları meyve vermeye başladı. Baharın habercisi olan çağlaları toplamak için Başaran köyünden bir grup genç, yaklaşık 20 kilometre yol kat ederek bölgeye geldi. Günlerdir toplama çalışmalarını sürdüren gençler, hem satmak hem de yemek için çağla topluyor.

  • Afyonkarahisar'da Bayram Tatili Boyunca 4 Milyon Araç Geçişi
    10:52 Afyonkarahisar'da Bayram Tatili Boyunca 4 Milyon Araç Geçişi

    Afyonkarahisar, Türkiye'nin önemli kavşak kentlerinden biri olarak 9 günlük Ramazan Bayramı tatili boyunca 4 milyonun üzerinde araç geçişi yaşadı. Antalya, İzmir, Denizli ve İstanbul yönüne olan geçişlerin çoğunlukta olduğu belirtilirken, bazı kişilerin kent merkezine giriş yaparak kaymaklı ekmek kadayıfı, sucuk ve lokum gibi ürünler alışverişi yaptığı ifade edildi.


Advertisement