Mudanya'ya Gölet - Son Dakika
Yerel

Mudanya'ya Gölet

Mudanya\'ya Gölet

Bursa’nın Mudanya ilçesine yeni gölet ve barajlar yapılacakAK Parti Mudanya İlçe Başkanı Ahmet Murat Ünal, muhtarlar ve DSİ Bursa 1. Bölge Müdürlüğü yetkilileriyle birlikte köylerde ziraî sulama maksatlı gölet ve baraj yerleri için ön inceleme yaptı.

09.02.2017 11:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'nın Mudanya ilçesine yeni gölet ve barajlar yapılacak

AK Parti Mudanya İlçe Başkanı Ahmet Murat Ünal, muhtarlar ve DSİ Bursa 1. Bölge Müdürlüğü yetkilileriyle birlikte köylerde zirai sulama maksatlı gölet ve baraj yerleri için ön inceleme yaptı. İktidar tarafından 2002'den bu yana çok sayıda gölet ve baraj yapıldığını belirten Murat Ünal, Yalıçiflik göleti inşaatının devam ettiğini, ayrıca Evciler göletinin de yakında ihaleye çıkarılacağını söyledi.

Çepni, İpekyayla, Mirzaoba ve Göynüklü'de gölet ve baraj için incelemelerde bulunan Murat Ünal, Mudanyalı çiftçilere her zaman destek olduklarını belirterek, "Çiftçilerimizin en önemli ihtiyaçlarından biri sulama. Köylerimizde zirai sulama maksatlı gölet ve barajlar için DSİ Bursa Bölge Müdürlüğü yetkilileri ve muhtarlarımızla birlikte ön incelemeler yapıyoruz. DSİ mühendisleri uygun gördükleri yerlerde etüt yaparak nihai bir karara varacaklar" diye konuştu. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mudanya'ya Gölet - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement