Mudo Concept, Avrasya Boat Show'da - Son Dakika
Güncel

Mudo Concept, Avrasya Boat Show'da

Mudo Concept, Avrasya Boat Show\'da

Concept Marine'in stand ve teknelerini özgün ve şık ürünleri ile döşeyen Mudo Concept, Avrasya Boat Show'da yat tutkunları ile buluştu.

19.02.2013 11:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kapılarını geçtiğimiz günlerde açan Avrasya Boat Show, tasarım harikası yatları ve tekneleri bu yıl da bir araya getirdi. 24 Şubat'a kadar devam eden fuarda Concept Marine'in stand ve teknelerini döşeyen Mudo Concept, en az mega yatlar kadar görülmeye değer dekorasyon ürünlerini deniz tutkunları ile buluşturuyor.

Mudo Concept'in ev ve yaşam için her şey felsefesi ile müşterilerine sunduğu ürünleri sadece evlerde değil yat ve tekneler olmak üzere deniz üzerinde devam ettirdiğiniz tüm yaşam alanlarınıza da damgasını vuruyor.

Mudo Concept'in marin etkisi taşıyan mobilyaları, yaz mevsiminin en canlı renklerini yansıtan ev tekstili ürünleri, dış mekanlara ve güvertelere uygun dayanıklı oturma grupları, sahil havasını yatlarınıza getiren şık dekoratif aksesuarları, keyifle hazırladığınız davetlerinizde sofralarınıza eşsiz bir stil kazandıracak mutfak ve sofra ürünleri, banyolarda ise deniz etkisini hissettiren sabunluk ve aksesuarlar ile seçkin ürünlerini sizlerle buluşturuyor. Yatak odalarına özgün bir görünüm kazandıran mobilyalar ve aydınlatmalar olmak üzere yat dekorasyonunda ihtiyaç duyulabilecek tüm seçenekler Mudo Concept'in geniş ürün yelpazesinde yer alıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Mudo Concept, Avrasya Boat Show'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement