Mudurnu'da 2 katlı ahşap ev alev alev yandı - Son Dakika
Güncel

Mudurnu'da 2 katlı ahşap ev alev alev yandı

Mudurnu\'da 2 katlı ahşap ev alev alev yandı

BOLU'nun Mudurnu ilçesinde ahşap evde başladıktan sonra bitişiğindeki eve, samanlığa ve kümese sıçrayan yangın, itfaiyenin çalışmasıyla söndürüldü.

16.11.2021 21:11  Güncelleme: 21:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

BOLU'nun Mudurnu ilçesinde ahşap evde başladıktan sonra bitişiğindeki eve, samanlığa ve kümese sıçrayan yangın, itfaiyenin çalışmasıyla söndürüldü. Yangının çıktığı ev kullanılmaz hale geldi.

Saat 18.30 sıralarında Mudurnu ilçesine bağlı Göllüören köyünde, Mustafa Korkmaz'a ait 2 katlı ahşap evde, yangın çıktı. Çıkış nedeni henüz belirlenemeyen yangından hızla yayılan alevler, evin bitişiğindeki samanlığa, odunluğa, taş fırının olduğu kulübeye, 5 bin tavuk kapasiteli kümese ve Seyfullah Yıldırım'a ait eve sıçradı. Olay yerine Mudurnu ilçesi ile Taşkesti beldesinden çok sayıda itfaiye ekibi ile Orman İşletme Müdürlüğü'ne ait arazözler sevk edildi. Köylülerin de yardımıyla müdahale edilen yangın söndürüldü.Yangında Mustafa Korkmaz'a ait ev tamamen yanarak kullanılamaz hale gelirken, diğer ev ve yapılar ise hasar gördü. Tavuk kümesinde de büyümeyen yangında tavuklar zarar görmedi. Yangının çıkış nedeni ile ilgili inceleme başlatıldı.


Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Mudurnu'da 2 katlı ahşap ev alev alev yandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement