Müfit Kır, Tekbirlerle Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika
Yerel

Müfit Kır, Tekbirlerle Son Yolculuğuna Uğurlandı

Müfit Kır, Tekbirlerle Son Yolculuğuna Uğurlandı

Dün hayatını kaybeden Aydın MHP’nin önde gelen isimlerinden ve Ülkücü camianın abilerinden olan Müfit Kır son yolculuğuna tekbirlerle uğurlandı.

12.06.2016 14:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dün hayatını kaybeden Aydın MHP'nin önde gelen isimlerinden ve Ülkücü camianın abilerinden olan Müfit Kır son yolculuğuna tekbirlerle uğurlandı. Yüzlerce kişinin katıldığı cenaze törenine Müfit Kır'ın dava arkadaşlarının yanında AK Parti'den de çok sayıda isim katıldı.

1980 Öncesi İzmir Ülkü Ocakları Başkanlığı, MHP 25. Dönem Aydın Milletvekili Adaylığı, İl Başkan Yardımcılığı ve Nazilli İlçe Başkanlığı görevleri başta olmak üzere Ülkücü Hareketin her kademesinde görev yapan Müfit Kır bir süredir tedavi gördüğü kalp yetmezliğine nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetmişti.

58 yaşında hayatını kaybeden Müfit Kır'ın ölüm haberi MHP camiasında büyük üzüntüye neden oldu. Müfit Kır için Aydın Bey Cami'nde düzenlenen cenaze namazına Aydın ve İzmir'deki Ülkücü hareketin önde gelen isimleri katıldı. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin çelenk gönderdiği cenaze törenine MHP Genel Başkan Yardımcısı Emin Haluk Ayhan, Genel Başkan Adaylarından Süleyman Servet Sazak, MHP'li Ali Uzunırmak, Recep Taner, AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, İncirliova Belediye Başkanı Kürşat Kale, Aydın Ticaret Odası Başkanı Hakan Ülken, Baro Başkanı Gökhan Bozkurt, TSK Güçlendirme Vakfı Aydın Şube Başkanı Abdurrahim Tikbaş, 80 öncesi İzmir'de görev yapan Ülkü Ocakları Başkanlarının büyük çoğunluğu ve yüzlerce ülkücü katıldı. Cenaze töreninde MHP İl Başkanı Cem Akbudak'ın görünmemesi ise dikkat çekti.

Aydın Bey Cami'nde öğlen namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Müfit Kır Kemer Mezarlığı'nda toprağa verildi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Müfit Kır, Tekbirlerle Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement