Müftü Çevik İlkokul Öğrencileriyle Bir Araya Geldi - Son Dakika
Güncel

Müftü Çevik İlkokul Öğrencileriyle Bir Araya Geldi

Müftü Çevik İlkokul Öğrencileriyle Bir Araya Geldi

Adıyaman’ın Kahta ilçe Müftüsü Rıfat Çevik Şeyhbaba İlkokulu öğrencileriyle buluştu.

27.12.2017 16:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman'ın Kahta ilçe Müftüsü Rıfat Çevik Şeyhbaba İlkokulu öğrencileriyle buluştu.

Öğrenci velilerinin de bulunduğu okulda, Müftüsü Rıfat Çevik, okulda bulunan öğrenci velilerine peygamber efendimizin hayatını ve peygamberimizin bizleri sevmesi için nelerin yapılması gerektiği hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Ziyarette öğrencilerle muhabbet eden Müftü Çevik, öğrencilerin merek ettiği soruları da cevaplandırdı.

Müftü Çevik'in daveti üzerine okula gelen Dicle Üniversitesi Öğr. Üyesi Doç. Dr. Ahmet İnan, öğrencilere Kahta'nın tarihi hakkında bilgiler verdi. Öğrencilerin tarih ile ilgili merek ettikleri soruları cevaplandırdı. Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren Şeyhbaba İlkokulu Müdürü Aziz Darıcı ise, "Öğrencilerimiz ve velilerimiz için güzel bir ortam oluştu. Değerlerimizin öğrenilmesi ve yaşatılması açısından bugün önemli bir ziyaret gerçekleşti. Bizleri ziyaret eden Diyarbakır Üniversitesi Öğr. Üyesi Doç. Dr. Ahmet İnan'a, Kahta İlçe Müftüsü Rıfat Çevik'e ve Kahta İlçe Vaizesi Berra Çevik'e teşekkür ediyorum" dedi.

Kahta İlçe Müftüsü Rıfat Çevik'in yaptığı okul ziyaretine, Kahta ilçe Vaizesi Berra Çevik ve Dicle Üniversitesi Öğr. Üyesi Doç. Dr. Ahmet İnan eşlik etti. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Müftü Çevik İlkokul Öğrencileriyle Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement